SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Ogy Ahmad Daud tak akan "lepaskan" Johan


Ogy telah berbincang dengan peguam peribadinya untuk mengambil tindakan perundangan terhadap

Sebab Kenapa Kumpulan Loudness tidak jadi artis undangan Konsert Fenomena 30 Tahun Search


Para peminat Loudness yang ingin menonton sekali lagi konsert kumpulan itu di negara ini terpaksa

Sambutan 35 tahun blogger terkenal Ben Ashaari

teruja dan seronok bila lihat dan baca dedikasi yang ditujukan buat seorang blogger yang dikenali

Diana Amir diserbu ketika bagi Talk!!!


Jumaat lepas Diana Amir yang hadir untuk sesi bual bicara di Kolej Universiti Islam Antarabangsa

Betulla Kuasa Make up memang hebat

hujung minggu lepas c.z dan Yang Tersayang dan ibunya berjalan-jalan di Alamanda..saja jalan

1 tahun penjara kerana sms ugutan dan memfitnah


Mahkamah Sesyen menjatuhkan hukuman penjara setahun ke atas seorang bekas setiausaha

Sembelih ibu sebelum bunuh diri

Tidak tahu apa motifnya, seorang anak sanggup menyembelih ibu kandungnya yang terlantar akibat

Memadu asmara tanpa segan silu

Perbuatan terkutuk pasangan berusia dalam lingkungan 20-an itu sempat dirakam orang awam

Gambar Khairul Fahmi ( Apex ) bersama Shida Harmi

Gambar Khairul Fahmi ( Apex ) bersama Shida Harmi yang dikatakan

Khairul Fahmi (Apex) kaki Perempuan??selepas Elia, Dahlia dan Shida???


Dalam perkembangan terbaru penjaga gawang gol Harimau Muda ini, beberapa keping gambar yang

Navara menang anugerah 2011 dan 2012


Nissan Navara telah memenangi Anugerah Trak Terbaik Tahun ini pada majlis “Anugerah Live Life

Warga Asing kantoi!-Khalwat

Seorang lelaki warga Pakistan ditahan Jabatan Agama Islam Selangor (Jais), dan pegawai Masjid

RM 5000 habuan kepada...


“Saya tawarkan RM5,000 kepada sesiapa yang memberi maklumat hingga tertangkapnya pencuri

"Aku bukan Tomboy" buat Syamsul Yusof "Muflis"


Aku Bukan Tomboi filem terbaru arahan Syamsul Yusof yang kini sedang ditayangkan di pawagam

Pertandingan masak bubur lambuk atas menara KL


Satu pertandingan memasak bubur lambuk akan diadakan di kawasan tempat letak kenderaan di

Chef Riz kahwin "FREE"


Chef selebriti, Datuk Redzuan Ismail atau lebih dikenali sebagai Chef Wan bakal menaja majlis

Trofi Second Hand milik Anuar Zain


Anuar Zain menafikan trofi lagu terbaik Anugerah Industri Muzik ke-18 (AIM 18) yang diterimanya

Atlet sukan sea 26 tunda ambil SPM tahun depan kerana..


Pemain paling muda dalam skuad Olimpik negara Muhd Nazmi Faiz Mansor akan menduduki

Pemberita tunjuk isyarat lucah ketika menyebut nama Obama


Seorang penyampai berita televisyen di Rusia yang menunjukan  isyarat lucah apabila menyebut

Misteri kehilangan guru piano terjawab-dirogol sebelum dibunuh



Kehilangan seorang guru piano yang tidak pulang ke rumah seperti kebiasaannya terjawab apabila

Anuar malu terima trofi lagu terbaik aim daripada Yuna


“Saya terima anugerah ini dengan perasaan janggal kerana ia agak memalukan,” kata penyanyi

Laman web 1 malaysia digodam-angkara peminat fanatik indonesia


 Laman web 1Malaysia milik Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dipercayai telah digodam

Belanja RM 20 ribu suntik 100 kali silikon utk bibir jadi tebal


Seorang wanita Kristina Rei yang tidak suka memiliki bibir nipis membelanjakan 4,000 pound

Awas!! tanda tangan anda boleh isytiharkan anda MUFLIS


Seorang pemandu kontena dari Puchong dekat sini bingung setelah diisytiharkan muflis oleh

YUNA- ada hikmah "mereka" tarik anugerah saya..


Penyanyi dan komposer muda, Yuna yang ditarik kemenangannya dalam kategori utama Lagu

Bapa tak mengaku sengaja tinggal anak di dalam tandas


Seorang bapa yang meninggalkan anak perempuannya berusia satu tahun 11 bulan di dalam sebuah

Bantuan persekolahan RM100- diperluas kepada sekolah swasta


Bantuan persekolahan sebanyak RM100 kepada pelajar sekolah menengah dan swasta akan turut

Harimau muda hilang taring bila bertemu Syria


KATA ORANG, robot pun boleh kehabisan bateri sekiranya ‘dilenjan’ habis-habisan.

Ong Kim Swee Tempelak Wartawan pulak


Jurulatih bola sepak negara, Ong Kim Swee menempelak seorang wartawan tempatan apabila

Gempar: Yuna pulangkan Trofi Lagu terbaik AIM 2011 dan diberi kepada Anuar Zain


Anugerah Lagu Terbaik yang dimenangi penyanyi Yuna Zarai atau Yuna pada Anugerah Industri Muzik

Demi duit pembantu "makan" tuannya


Saif al- Islam, anak kepada bekas pemimpin Libya, Muammar Gaddafi yang selama ini menjadi orang

Facebook gabung dengan HTC sedia aplikasi Facebook


Facebook dilaporkan menjalin kerjasama dengan syarikat Taiwan, HTC untuk mengeluarkan telefon

Dipenjara 315 tahun edar porno kanak-kanak

Seorang lelaki di Indiana, Amerika Syarikat dijatuhkan hukuman penjara 315 tahun kerana

Ganjaran emas sukan Sea 26- harimau muda baham 30 ribu ..


Skuad Harimau Muda kendalian jurulatih Ong Kim Swee yang memenangi pingat emas Sukan SEA di

KISSM terakhir 2011

alhamdulillah baru selesai menjawab soalan ujian akhir kursus KISSM ( Kursus Induksi Sistem Saraan Malaysia). yang wajib untuk semua kakitangan atau penjawat awam. semoga mendapat keputusan yang terbaik dan lulus untuk menjawat jawatan sebagai guru DG 41...

MAKAN NESTLE DRUMSTICK CARI DAN MENANG
MINAT KUNGFU?LAYAN LAWAK KUNGFU NI>> KLIK SINI
ROCK THE WORLD ADRENALINE CONCERT...
JOM MAIN GAME MASAK-MASAK MASTERCHEF DI FB..BEST!!


tahun depan dah tak guna KISSM lagi..akan diwujudkan Prograjm Transformasi Minda dimana program ini lebih besifat perbincangan dengan isu yang diberi. Disitu penilai akan lihat keboleh bercakap, pengetahuan dan interpersonal dan intrapersonal. 

p/s: 
doakan c.z utk temuduga Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran 1/12/2011...semoga dapat berjalan dengan baik.

Meninggal dunia ketika saksikan Final Bola Sepak Sukan SEA

Dua peminat bola sepak Indonesia maut selepas berasak-asak bagi mengikuti perlawanan akhir

Nyaris Maut dek tercekik siput sedut


Seorang gadis nyaris maut apabila tercekik siput sedut masak cili api ketika menjamah hidangan itu

Sukan Sea 26- Indonesia- Malaysia menang emas Bola sepak kalahkan Indonesia


Skuad bawah 23 tahun (B23) Malaysia bangkit daripada ketinggalan seawal minit kelima untuk

Demi Moore Sebenarnya Biseksual


Aktres Demi Moore menceraikan Ashton Kutcher, selepas suaminya curang tetapi isu perceraian

3 beranak ke tali gantung bersama-sama


Tiga beranak termasuk seorang anak perempuan hari ini dijatuhi hukuman mati oleh Mahkamah

Jumpa ramai jejaka kacak tapi...


Aktres berstatus ‘janda meletop!’, Maya Karin Roelcke yang kini sedang mengembara ke Paris untuk

Bas jatuh gaung akibat brek tak berfungsi


Seramai 13 orang terunuh dan kira-kira 30 lagi mengalami kecederaan selepas sebuah bas terjatuh

"Saya nak promote blog dengan entry saya"

[ini adalah sticky entry..sila scroll kebawah utk baca yang latest. TQ ]


salam hujung minggu semua..


sekarang c.z nak buat satu segmen untuk semua...dimana dengan join blog dan entry anda akan dipromote..senang jer


1) tajuk : "saya nak promote blog dengan entry saya"
2) letak header c.z dan link ke entry ni
Chegu Zubir
3)letak tajuk entry yang anda mahu promote dan link nya
tajuk entry:
link entry :


4) siap...paste url entry anda pada ruangan komen
5) semua yang join akan dilistkan.tq
6) segmen berakhir jam 1159 malam 20/11/2011..[cantik nombor]

Janggut penting untuk lelaki dan wanita...

Dr Jamnul Azhar Mulkan, seorang doktor perubatan, pemilik rangkaian klinik di Pendang, Kedah, juga

Rogol di kebun jering

Perubahan sikap yang berlaku ke atas ­seorang murid perempuan Tahun Enam di sebuah sekolah

Isteri rakam kematian suaminya


Seorang wanita yang merakam gambar kemalangan terkejut apabila menyedari mangsa adalah

PTPN : Menyenarai hitam nama peminjam

Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) tidak akan mengambil tindakan bangkrap

Hujan duit 5 sen, 10 sen dan 20 sen jatuh dari langit

Kira-kira 20 penduduk di Taman Kledang, di sini, terkejut apabila mendapati puluhan keping wang

Bikin gua panas saja

lu  bikin gua panas saja..

Ayat Cinta yang selalu Zack Zukhairi guna masa tackel Awek


CINTA

ada sesiapa nampak kucing???

kalau anda hebat...cari kucing dalam gambar ni...kalau dapat serius hebat

[Gambar] Kamera Lomography bersalut emas

Lomography Society International (LSI) dengan bangga mempersembahkan Koleksi Emas baru

Sukan Sea 26- Indonesia-Pungutan Pingat dan kedudukan Malaysia


Berikut ialah jumlah pungutan pingat di hari ke-9 Sukan SEA ke-26 di Palembang dan Jakarta.

Kenaikan mendadak harga kelapa kerana bekalan kurang

Ramai pengguna terutamanya suri rumah terkejut mendapati harga kelapa meningkat antara

Sukan Sea 26- Indonesia- Bola sepak Malaysia lawan indonesia Isnin ini


Malaysia akan bertemu tuan rumah Indonesia pada perlawanan akhir bola sepak Sukan

Use your hands to touch the lives of others. Literally!


When finding a new home, we immediately think.. oh lets buy a place there orlets rent this

Poverty is a cycle...but it can be broken.


The cycle of poverty is an issue that begins when a child is born into an extremely low income

Light up a little life!

Yayasan Sunbeams Home is a place that sheds light to underprivileged children in Malaysia.

Fear, isolation and violence that only YOU can help to take away...

The fight for survival is a daily battle for refugees and asylum seekers in Malaysia. Coming from

UNICEF Malaysia – Teach Respect

Think back to your childhood. Did you ever get called names, ignored, bullied or made fun of? Did it

Will the next Star Pianist Hail From Malaysia?


The International Steinway Festival is a celebrated showcase of top youth pianists from select

INTERNATIONAL HUMANITARIAN CONFERENCE 2011.

If you’re SERIOUSLY KEEN about humanitarian care, aid and relief service - *GOOD NEWS!* you

kembali pada 2014


Suzuki mengumumkan penarikan diri daripada perlumbaan MotoGP berikutan masalah ekonomi dan

Tuah akar ganjil

Siapa sangka hobi sepasang suami isteri di sini, yang gemar masuk hutan mencari akar kayu telah

Gloria Macapagal Arroyo ditahan kerana komplot pilihan raya


Polis Filipina semalam menangkap bekas presiden, Gloria Macapagal Arroyo kerana didakwa

Terowong seludup dadah secara senyap


Pihak berkuasa Amerika Syarikat semalam berkata, mereka menemui terowong bawah tanah “utama” untuk menyeludup dadah di sempadan negara itu dengan Mexico.
Pihak berkuasa turut merampas sekurang-kurangnya 14 tan marijuana serta menahan dua suspek yang terbabit dalam sindiket berkenaan.
UNDI KUMPULAN PILIHAN ANDA DAN MENANG BERSAMA MEREKA
TIPS KEWANGAN TERHEBAT ABAD INI 
INGIN INSPIRASI???PASTI INI BOLEH BAGI ANDA IDEA DAN ISNPIRASI
BILA DINOSAUR MULA POSE UNTUK BERGAMBAR

Terowong 400 meter itu menghubungkan gudang di Tijuana, Mexico dengan Otay Mesa di selatan California dan dilengkapi bekalan elektrik dan sistem pengudaraan. 

Sukan Sea 26-Siaran Langsung Malaysia lawan Myanmar

Live streaming Perlawanan Malaysia Melawan Myanmar Sukan Sea 26

Dua remaja ditangkap berpeluk dalam kereta

ebuah kereta jenis Perodua Viva yang berada di kawasan bangunan tinggal di Bukit Putera menarik

OPPS-Terjah Sampai Lebam

terjah sampai lebam...hahaha...jom3

KITA SAHABAT

kita sahabat...segmen terbaru dari GenkCorner..jom la join...

Gambar Majlis Konvokesyen Tadika Mia Sara-pelakon cilik

Pada 13 November yang lalu, Mia Sara telah berada di majlis graduasi pra-sekolah beliau dari

kuat sembahnyang kerana SUSUK SEMBAHYANG


 “Niat saya hanya untuk mendalami agama dan melakukan ibadat. Tidak

Nak kahwin lagi??


Ustaz Jeffry Al-Buchori dikatakan akan berkahwin lagi.Khabarnya, isteri terbarunya itu bekerja

Kontroversi Iklan Cium Mulut pemimpin lain fahaman

“Kami memohon maaf kerana mengguna imej tersebut dan tidak sensitif dalam perkara ini,”

Bayi 46 hari maut di TASKA


Seorang bayi perempuan berusia 46 hari meninggal dunia pada hari pertama dihantar ke

Tokyo Sky Tree Menara Tertinggi Dunia


Guinness World Records semalam mengiktiraf Tokyo Sky Tree setinggi 634 meter sebagai menara

Watak utama dalam Twilight Saga Part II Breaking Dawn

kenal dengan mamat ni??

Potong ke tidak??

agak-agak korang nak kata ape lepas tengok gambar ni..ada potongan ke tidak????

Sukan Sea 26- Indonesia- Syahrul benamkan Indonesia 1-0

PEMAIN Malaysia Kelahiran Kelantan, Syahrul Azwari Ibrahim mengucup bendera jalur gemilang pada

200 murid lari tak mahu bersunat


Seramai 200 kanak-kanak akan menyertai majlis khatan beramai-ramai anjuran Masjid Negara dan

Setem gambar Terowong SMART yang Smart!!


 POS Malaysia Bhd (POS Malaysia) menjangka setem khas yang akan dilancarkan pada minggu

Amukan Mangsa GORES & MENANG...

Gambar-gambar yang bakal anda saksikan di bawah ini adalah kejadian sebenar amukan sekumpulan mangsa sindiket gores dan menang yang berlaku di sebuah syarikat seumpama itu

Kemalangan di Behrang-keluarga mangsa maut dapat cek RM 5 ribu seorang


Suasana sedih dan pilu menyelubungi majlis penyampaian cek pampasan kepada dua keluarga pelajar

SPONSORED POST: TICKET WAYANG FREE-TWILIGHT SAGA PART II..BREAKING DAWN

 Siapa mahu Ticket Free....limited Seat..

TWILIGH SAGA BREAKING DAWN PART II & FILEM LAIN???


sebabnya khas buat yang terawal..cepat3...apa yang perlu dibua???hanya  KLIK

 SINI...lepastu pilih dan undi filem apa yang anda mahu tonton bersama pasangan anda...senang bukan apa lagi..cepat la  KLIK SINI dan undi...Free 2 Ticket..bagi yang tiada isteri atau pasangan boleh ajak kawan atau ahli keluarga anda...Undi Movie dan Dapat Ticket Free ini dibawakan oleh Proton



Pemberian Ticket Percuma ini bermula 14/11/2011 sehingga 04/12/2011..so kena cepat undi movie pilihan anda dan menang ticket wayang free movie pilihan anda itu..


< SINI ADA LAGI YANG BEST >


UPSR 2011: Mengalami penurunan berbanding tahun lepas


Keputusan keseluruhan calon Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) 2011 merupakan yang

Atlet Sukan Sea 26 turut cemerlang dalam UPSR 2011


Atlet termuda negara pada Sukan SEA ke-26 di Indonesia, Nur Najiha Azman Hisham, mencatat

mati di pemarut kelapa

Salam tengah hari semua...


dah baca paper hari ni. ada satu kes yang melibatkan maut dimana mangsa dipukul dengan menggunakan pemarut kelapa. pergh..sadis gila. sampai maut tu. memang kuat la dipukul. dikatakan kejadian tu berlaku ketika mangsa tengah tidur dan maut di tempat kejadian. hurm. 

sadis bukan. mati begitu sahaja. dikatakan seorang individu yang tinggal bersama mangsa mengalami masalah mental dan kini kes ini sedang disiasat...
NI PUN BOLEH TAHAN JUGAK


 AWEK CUN HABIS MENARI DALAM SHOWDOWN 2012>> KLIK SINI
SOALAN YANG BUAT LAWYER TERDIAM KAKU >> KLIK SINI
TIN LIBRESSE YANG BOLEH JADI ANAK PATUNG>> KLIK SINI



p/s: kalau dah sakit...lebih baik hantar mereka ke tempat yang sepatutnya...:)

Gelagat Sekitar Keputusan UPSR 2011

gelagat murid semasa memperolehi keputusan UPSR 2011 yang diumumkan hari ini...

Model ni memang lelaki sejati


Nama model ini adalah Kayo Satoh.

Katil Michael Jackson tak jadi jual!Muktamad


Katil tempat penyanyi terkenal, Michael Jackson meninggal dunia pada 25 Jun 2009 tidak akan

Terengganu Terbaik UPSR 2011

Terengganu mengekalkan kejayaan terbaik Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) untuk kali ke-11

[Gambar Ngeri]: Tangan melekat dengan rantai


Zhang Chuanqiu, seorang lelaki Cina berusia 27 tahun, berharap untuk menyelamatkan tangannya

Jom Terjah

satu lagi segmen yang boleh bantu blogger sama blogger..

Keputusan UPSR tiga murid "lemah" SK Bandar Bintangor dirahsiakan

Keputusan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) tiga pelajar Sekolah Kebangsaan Bandar

Amitabh Bachan lompat sakan dapat cucu perempuan


Pasangan pelakon Bollywood, Aishwarya Rai Bachchan dan suaminya Abhishek mendapat cahaya

Semakan Keputusan UPSR guna MySMS 15888


Para calon Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) boleh membuat semakan keputusan

Menara KL tayang "BLUE"

Menara Kuala Lumpur (Menara KL) dan Persatuan Diabetes Malaysia (PDM) akan mengadakan

Bantuan persekolahan RM100-Bukan Untuk PIBG !!!


Semua pihak diingatkan jangan sesekali memotong wang bantuan persekolahan sebanyak

"jangan pandang sebelah mata ye KOAM"

macam mana dah baca cerita sukan sea dimana atlet tak dapat peluang terima hadiah gara-gara KOAM..baca dekat SINI

maaflah bukan nak kata apa..cuma terkilan dengan tindakan KOAM yang suka melihat atlet tidak berbakat. Memangla sebelum ni atlet kurang menyerlang namun atas usaha sebelum berjuang di SUkan Sea 26 tak mustahil untuk menang..dan itulah kenyataan yang berlaku keatas atlet 4x400 Malaysia yang menang emas tetapi dilayan seperti pela-rian..

NI PUN BOLEH TAHAN JUGAK

 AWEK CUN HABIS MENARI DALAM SHOWDOWN 2012>> KLIK SINI
SOALAN YANG BUAT LAWYER TERDIAM KAKU >> KLIK SINI
TIN LIBRESSE YANG BOLEH JADI ANAK PATUNG>> KLIK SINI


sepatutnya mereka dilayan seperti VIP bukan pela-rian kerana sumbangan mereka memberi emas..lepasni habisla tindakan KOAM dikecam...tulah penangan pandang sebelah mata kemampuan orang..kita tak kenal so jangan la nak buat penilaian..seseorang yang teruk tak semestinya akan teruk sentiasa..betul tak??
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir