SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , » Hiburan : Gambar - Nurita Enggan Ulas Isu Neelofa Kurang Ajar

Hiburan : Gambar - Nurita Enggan Ulas Isu Neelofa Kurang Ajar


Susulan daripada isu status laman sosial Twitter milik pereka fesyen Nurita Harith berhubung rasa tidak puas hatinya dengan sikap pelakon cantik Neelofa semalam, portal murai.com.my cuba mendapatkan kenyataan daripada pereka muda itu sendiri.
Nurita Harith Enggan Ulas Tentang Tweet Pasal Neelofa


Bagaimanapun Nurita Harith yang berjaya dihubungi melalui kiriman SMS memberitahu, bahawa dia tidak mahu memberikan sebarang keterangan tentang isu berkenaan. Tambah Nurita Harith lagi secara ringkas lagi, dia tidak mahu memperbesarkan isu tersebut dan mengharapkan agar pihak murai.com.my faham dengan situasinya ketika ini.

Semalam Nurita Harith telah menulis di laman Twitter peribadinya yang berbunyi: " Hope yesterday was the job of me with this Neelofa girl. Very disrespectful and unprofessional".

Tulisannya itu telah mendapat perhatian ramai terutama pengamal fesyen dan peminat industri hiburan tanah air apatah lagi melibatkan pelakon jelita yang sering dikaitkan dengan beberapa isu kontroversi.
Nuritah harith merupakan salah seorang pereka fesyen muda berbakat besar yang semakin meningkat naik bersama rekaannya yang sophisticated dan feminin serta permainan warna coklat keemasan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir