SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , , , » La...suami orang rupanya...siyes tak tahu

La...suami orang rupanya...siyes tak tahu

kebanyakan gadis banyak jatuh hati dengan suami orang sebab alasan ape???katanya mereka ni pandai memikat dan pandai menjaga hati perempuan..eh yeker???sama ada betul tak...jom kita kenal apa tanda-tanda kekasih korang tu sebenarnya dah kahwin dan suami orang...kalau ada tanda ni...better putus...jangan kita jadi penghalang kebahagiaan orang lain...tak berkat hidup ni...

http://www.hpb.gov.sg/uploadedImages/HPB_Online/News_and_Events/Events/Suara_Kekasih_1.jpg
Gambar hiasan je..tak de kena mengenal pun
 
Tanda Dia Kekasih Anda Suami Orang

1. Bila berbual dengan anda matanya tidak memandang wajah atau muka anda kerana takut pembohongannya dikesan.

2. Ketika sedang berjalan-jalan dengan anda matanya liar memerhatikan sekeliling kerana dia khuatir terserempak dengan rakan-rakan isterinya atau saudara mara.

3. Jarang mengajak anda makan di tempat terbuka untuk menjaga line dengan makan di tempat-tempat yang sulit dan tersembunyi.

4. Sukar untuk menghubungi telefon bimbitnya kerana sering tidak dapat dihubungi kerana sebenarnya dia menggunakan 2 atau 3 talian (sim card) dan anda hanya mempunyai nombor talian yang dikhaskan untuk menggatal.

5. Sama sekali tidak akan mengajak anda datang ke rumahnya untuk bertemu kedua orang tuanya.

 
 

6. Dalam keretanya ada tanda-tanda kehadiran budak kecil seperti anak patung, selipar, puting ataupun tompok-tompok berbau susu di kusyen kereta.

7. Bila bersembang tentang rahsia wanita, pengetahuannya luarbiasa kerana dia sendiri pernah tinggal serumah, sebilik dan sekatil dengan wanita.

8. Tahap kemiangan dan kegatalannya melampau, mungkin kerana terlalu di kongkong oleh ieterinya. Bila memandang tubuh anda, matanya menakutkan (tafsir sampai ke dalam kata orang tua).

9. Perutnya buncit atau boroi kerana makan dan minumnya dijaga oleh isteri mithali yang baik dan setia di rumah.

10. Bila telefon bimbitnya berbunyi, dia akan pergi ke tempat yang agak jauh dari anda untuk menjawabnya atau jika di dalam kereta dia akan membiarkan telefon berbunyi tanpa menjawabnya selepas melihat nombor yang terpapar di screen kerana yang menelefonnya adalah isterinya.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir