SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , , , » Datuk Siti Lancar Simply Siti Vogue

Datuk Siti Lancar Simply Siti Vogue

Seperti yang telah war-warkan beberapa hari lepas dalam Twitter dan blog ini, akhirnya semalam SimplySiti berjaya melangsungkan Malam Gala SimplySiti sempena meraikan ulangtahun SimplySiti yang pertama
http://4.bp.blogspot.com/_oldjDFhmg64/S7KijGk7IYI/AAAAAAAAAk0/7u-U3V3nnn8/s1600/015032819.jpg.
Semuanya nampak berjalan dengan lancar. Sungguh meriah dan seramai 4,500 orang telah memenuhi Dewan Agong Tuanku Cancelor, UiTM Shah Alam.
Dato’ Siti katanya sangat risau kalau-kalau tak ramai peminatnya datang memandangkan semalam ada perhimpunan haram Bersih di Kuala Lumpur.
Banyak jalan ditutup tapi alhamdulilah, ianya tak menjejas langsung Malam Gala malah, Budiey rasa peminat setia dan pengguna SimplySiti berpusu-pusu datang untuk menyokong serta menyaksikan persembahan Siti.
Semalam juga mencatat lagi satu sejarah buat SimplySiti di mana 2 produk terbaru iaitu SimplySiti Vogue Edition dan SimplySiti Lovely Edition dilancarkan dengan penuh gimik di mana produk ini diperkenalkan sejurus selepas Siti mendendangkan lagu pembukaannya.
Tahniah buat SimplySiti!
Produk terbaru ini dikatakan akan memberi dua pilihan dan dua gaya buat pengguna yang ingin mendapatkan kesan solekan menarik sempena musim perayaan yang akan tiba tak lama lagi.
Ia hadir dalam pek dan beg eksklusif dengan tiga produk iaitu gincu bibir Gorgeous Lip Color, pemerah pipi Shimmer Blush dan pembayang mata Duo Eye Shadow.
Ianya diformulasi khas dengan SPF 15, vitamin E dan minyak jojoba untuk kesihatan dan kecantikan kulit korang. Masa sidang media, Siti cakap, kedua-dua produk ini boleh didapati di pasaran mulai awal Ogos ini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir