SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , , , » GAMBAR | Wanita Yang Jalinkan Hubungan Sulit Dengan Adi Putra?

GAMBAR | Wanita Yang Jalinkan Hubungan Sulit Dengan Adi Putra?

Sekarang ini pasti ramai antara anda yang tertanya tanya sama ada benar atau tidak Adi Putra terlibat dengan kisah skandal bersama isteri orang ini — sehingga taraf kerakyatan Adi Putra sendiri dipersoal menerusi laporan polis yang disiarkan.
[PANAS] ADIBAH KONGSI KISAH YG PALING BEST!! 
[GAMBAR] KERETA PALING SELAMAT DI DUNIA!! 
[GAMBAR] SEBAB PROTON MASIH JADI YANG TERBAIK!! 
[PANAS] UNTUK BACAAN KAUM WANITA SAHAJA!! 


Dan pastinya ramai juga ingin mengetahui identiti isteri orang yang terlibat dalam kontroversi ini & terima kasih kepada laporan polis yang kini bertebaran dan usaha mereka di forum Cari, ada spekulasi timbul berkaitan identiti sebenar wanita ini.
Menurut maklumat yang kami terima semalam, nama isteri ahli perniagaan itu adalah Nooraida Binti Abdul Talib dan berusia 30 tahun mengikut nombor kad pengenalan yang dibekalkan.
Sebuah akaun Twitter dengan nama Aida Anne Fasha (@aidafasha) telah didakwa sebagai akaun milik wanita tersebut dan beberapa status yang ditulis melalui akaun itu seakan menggambarkan situasi ketika ini. Dan, yang berikut menarik perhatian kami.


Kedua dua status bertarikh 1 September 2013 dikirimkan ketika ramai wartawan hiburan & isu semasa mula menghidu perkara ini. Kebetulan?
Laporan Berita Harian menyebut yang suami wanita ini merampas telefon bimbit miliknya pada 7 Ogos 2013 (10 hari selepas Adi Putra & wanita ini mula bermesej) dan menyerahkan kepada pihak polis & makmal forensik untuk dianalisa.
Dan, status Aida Fasha pada 8 Ogos 2013.
Selepas semua ini, ianya masih satu spekulasi. Don’t take our word for it.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir