SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , , , » Pelakon Dengan Jolokan Pamela Anderson Malaysia Kantoi Tak Puasa ??

Pelakon Dengan Jolokan Pamela Anderson Malaysia Kantoi Tak Puasa ??


Pelakon yang pernah diberi jolokan nama seorang artis seksi luar negara kelihatan resah dan berjalan mundar-mandir dalam bilik apabila wajahnya dirakam ketika dicekup tidak berpuasa di sebuah premis judi.

Walaupun pihak akhbar yang melaporkan berita ini tak menamakan dengan jelas siapakah pelakon seksi terbabit, ramai pelayar siber mengatakan beliau adalah Lana Nordin yang sebelum ini digelar Pamela Anderson Malaysia.

Difahamkan, kedua-dua wanita itu dipercayai tidak berpuasa, menghisap rokok serta menikmati minuman yang terhidang dan memberi alasan sakit perut ketika dicekup di bilik VIP di tingkat tiga premis terbabit.

Ketika serbuan, wanita berusia lingkungan 30-an itu leka bermain mahjung bersama dua lelaki bukan Islam di dalam sebuah bilik kecil yang terletak di sebalik ruang permainan snuker.

Pengarah Jabatan Penguatkuasaan Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ), Mejar (B) Mohd Rasip Rasul berkata, hasil risikan dan pemantauan, pihaknya melakukan serbuan ke pusat siber yang turut menjalankan aktiviti permainan snuker itu, petang semalam menurut laporan Sinar Harian.
Hasil pemeriksaan mendapati perniagaan pusat siber yang turut menawarkan aktiviti perjudian itu tidak mempunyai lesen sah daripada MPSJ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir