SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , , , » Nora Danish Gembira Fasha Sandha Bakal Melahirkan Anak !!!

Nora Danish Gembira Fasha Sandha Bakal Melahirkan Anak !!!


Seperti yang semua sedia maklum pelakon yang sedang sarat mengandung, Fasha Sandha bakal melahirkan cahaya mata sulungnya pada penghujung bulan ini atau awal bulan April depan.
Fasha turut mendedahkan bakal menerima anak lelaki hasil perkahwinannya dengan Rizal Ashram Ramli atau lebih dikenali sebagai Jejai.

Sehubungan perkara itu, pelakon Nora Danish telah melahirkan rasa gembiranya kerana tidak lama lagi anaknya, Putera Rayqal bakal mendapat kawan baru untuk bermain dan aktres ini turut mendoakan semoga Fasha selamat melahirkan anak pertamanya itu.
Nora menerusi Berita Harian menyatakan,
“saya tak ada tips tertentu yang boleh dikongsikan bersamanya, cuma saya doakan Fasha selamat melahirkan bayinya nanti dan segala-galanya berjalan lancar. Terus terang saya gembira dengan berita dia bakal menimang cahaya mata lelaki. Nampaknya Rayqal ada kawan selepas ini dan dia pun gembira apabila mendapat tahu bakal mendapat adik. Bolehlah dia bermain bersama”.
Nora turut berkata yang dia sudah tidak mahu lagi mengingati kisah silam yang pernah berlaku di antara mereka bertiga, sebaliknya mengakui sudah menganggap aktres itu sebagai kakaknya sendiri.
Baguslah begitu bak kata pepatah ambil yang jernih, buang yang keruh dan semoga Nora bakal bertemu jejaka yang dapat memberikan kebahagiaan abadi buat dirinya pada masa akan datang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir