SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , , , , » Hiburan : Gambar - Siti Nurhaliza Kini Bertudung Ala Hana Tajima

Hiburan : Gambar - Siti Nurhaliza Kini Bertudung Ala Hana Tajima

Berita baik untuk peminat yang nak sangat tengok Siti dengan imej bertudung. Haaa, dengarnya Siti Nurhaliza dah mulai memakai tudung litup sempena ulangtahunnya yang ke-34 ini.
Tahniah! Mesti lebih comel dan manis apabila bertudung ni kan? Orang kata, nampak lagi muda dan fresh.
8371708491_812c510bf5_o

Happy Birthday to u, Siti Nurhaliza. Semoga sukses dalam karier dan bahagia sepanjang kehidupan.
Yang pasti, sambutan kali ini sangat berbeza sebab suaminya, Datuk Seri Khalid masih dirawat selepas terlibat dalam kemalangan di Queensland, New Zealand pada pertengahan Disember lalu. Budiey harap Siti bersabar dan bertabah menerima segala dugaan ini.
8372780156_70de25815e_o
Menurut Siti Nurhaliza, sempena usianya dah cecah 34 tahun ini, dia mengharapkan hari yang dilalui lebih baik dan mematangkan dirinya. Semoga Tuhan memberikan saat-saat gembira, bahagia dan tenang selalu. Siti juga mengucapkan terima kasih kepada semua yang memberikan ucapan selamat hari jadi di Twitter dan Facebook. Terbukti, Budiey tengok setengah jam sebelum tarikh 11 Januari, hashtag #HappyBirthdaySitiNurhaliza jadi trending di Twitter.
Tahniah! Ini semua dengarnya dikempen hebat oleh grup kelab peminat setia Siti Nurhaliza iaitu Sitizoners.
Sepanjang hari semalam sehinggalah ke tengah malam dan hari ini, ada yang masih mengucap #HappyBirthdaySitiNurhaliza di Twitter. Budiey ada melihat beberapa foto Siti Nurhaliza di akaun Instagram miliknya menunjukkan beliau dengan gaya bertudung litup ala hijabster Hana Tajima. Pengurus Siti iaitu Kak Rozi SangDewi juga ada post beberapa gambar Siti Nurhaliza pakai tudung.
Kenyataan ini disokong oleh status Asyraf Khalid di Twitter beliau.
8371694375_9c74ef9507_o
via budiey
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir