SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , , , , , , , » Hiburan : Gossip | Neelofa Bercuti Dengan Hans Isaac di Koh Samui, Thailand

Hiburan : Gossip | Neelofa Bercuti Dengan Hans Isaac di Koh Samui, Thailand


Khabarnya pelakon jelita Neelofa ni kini dikhabarkan tidak berada di Malaysia. Perkara ini diberitahu sendiri oleh Neelofa apabila heroin drama Kau Yang Terindah itu menulis di Twitter mengatakan yang dia dalam perjalanan ke lapangan terbang.


Jika betul tentang gossip ini, bermakna Neelofa sekali lagi tak hadir di Majlis Prebiu Filem Hantu Kapcai di mana beliau memegang watak utama dalam filem ini. Mungkin selepas ini, peminat akan dapat melihat gambar Neelofa di Koh Samui.

Khabar angin dari sebuah blog mengatakan Neelofa terbang ke Koh Samui, Thailand untuk bercuti bersama Hans Isaac dan berita tersebut diperolehi daripada akaun Twitter dengan nama Kepak Merah.
Dakwaan tersebut kemungkinan besar betul, kerana Hans Isaac juga dikatakan ada mengesahkan yang beliau juga berada di pulau tersebut.
Menguatkan lagi spekulasi, tulisan terakhir Neelofa semalam adalah sekitar 1.46 petang yang secara kebetulan selari dengan masa penerbangan dari lapangan terbang ke lokasi percutian popular itu. Kebetulan, mungkin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir