SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , , , , , » Hiburan : Gambar | Fizz Fairuzz Hanya Anggap Almy Nadia Kawan Yang Disayangi

Hiburan : Gambar | Fizz Fairuzz Hanya Anggap Almy Nadia Kawan Yang Disayangi


Aktor, Fizz Fairuz akui selama ini dia hanya menganggap pelakon jelita, Almy Nadia hanya sebagai seorang kawan yang dia sayangi. Malah, Fizz Fairuz memberitahu dia lebih selesa menggunakan istilah kawan supaya kedua-dua belah pihak berasa bebas untuk berkawan sebelum menjadi pasangan suami isteri yang sah.

"Pada saya, kami tidak pernah bercinta dan lebih selesa mendefinisikan hubungan kami sebagai kawan. Selama ini saya berkawan dengan Almy dan saya amat menyayangi dirinya.

"Bagi saya, biarlah kami bebas berkawan dengan sesiapa dan saya tak mahu ada istilah bercinta itu kerana sebelum ini jika saya bercinta memang ianya tidak pernah kekal lama," katanya kepada murai.com.my selepas pelancaran filem Hantu Kapcai, di Cathay Cineplex, Damansara.

Mengulas lanjut mengenai hubungannya bersama Almy Nadia, Fizz Fairuz memeberitahu hubungan mereka masih lagi baik, namun mereka belum merancang untuk membawanya ke peringkat seterusnya dalam masa yang terdekat ini.

"Kami masih berkawan dan saya juga sering bertanyakan khabarnya. Kami tak mahu push apa-apa buat masa sekarang ini. Meskipun saya sudah bersedia untuk memikul komitmen untuk bekerluarga, namun banyak lagi yang saya perlu persiapkan untuk ke arah itu.

"Lagipun saya sudah serik untuk komen apa-apa mengenai hubungan kami takut ia akan diperbesarkan seperti sebelum ini," luahnya lagi 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir