SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , » Watak tak mencabar langsung.-Pelakon KLIP 3GP

Watak tak mencabar langsung.-Pelakon KLIP 3GP

watak tak mencabar???kalau mencabar sangat nanti tak terlakon pulak :)Pelakon Zahiril Adzim mengakui wataknya sebagai Eddie dalam filemKlip 3GP tidak begitu mencabar.
Zahiril berkata, walaupun wataknya biasa tetapi peranan itu dekat dengan penonton kerana isu yang digarap oleh pengarah filem tersebut, Aidilfitri Mohd Yunos menggambarkan realiti kehidupan masyarakat sekarang.
Pun begitu, Zahiril berkata dia masih melakukan persediaan sebelum memulakan penggambaran kerana wataknya itu memerlukan dia banyak bermain dengan mimik muka.
"Watak saya di dalam filem itu biasa sahaja tetapi ia dekat dengan penonton kerana isu yang diutarakan adalah mengenai gejala sosial yang berlaku.
"Ia juga masih memerlukan persediaan lengkap kerana kebanyakan babak melibatkan mimik muka saya memerhati komputer selain bermonolog dengan diri sendiri.
"Ini adalah salah satu tanggungjawab sosial saya kepada masyarakat," ujarnya.
Dalam pada itu, Zahiril memberitahu dia kagum dengan bakat pelakon gandingannya di dalam filem terbabit, Mimifly atau nama sebenarnya Shamimi Amalina Norhisham.
Katanya, walaupun pertama kali bergandingan dengan Mimifly, dia berasa selesa dan merasakan vokalis kumpulan One Nation Emcees (O.N.E.) itu mempunyai bakat besar.
"Saya kagum dengan bakatnya kerana bukan mudah untuk melakonkan watak Maya dan dia adalah antara gandingan hebat sepanjang melibatkan diri dalam dunia lakonan," ujarnya.

ANDA PERLU LIHAT INI..SEKEJAP JE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir