SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , , » Ingin disukai lelaki..ini caranya..

Ingin disukai lelaki..ini caranya..


mesti ramai girl yang tertanya-tanya apa benda yang buat guy boleh jatuh hati pada mereka...c.z nak bongkar rahsia lelaki yang perlu perempuan tahu..kalau nak buat si lelaki jatuh hati dengan anda...

1. pandang seketika jejaka cute di dalam lrt@ tempat beriadah untuk dua saat , kemudian alihkan pandangan dan pandang semula dengan pandangan manja!
2. berada dalam ruang yang penuh dengan lelaki? pusingkan kerusimu ke sisi, duduk menegak dan kuis rambutmu perlahan menggunakan jari jemari!
3. pura-pura terlanggar sesuatu dan terjatuh di hadapan si dia! bila dia menyambutmu katakan " terima kasih! gagah jugak you ya!"
4. ketika ternampak jejaka cool sedang menyanyi kecil bersama gitarnya, mintakan dia nyanyikan satu lagu kegemaranmu!
5. tanya lelaki yang memiliki bermotosikal besar itu di mana dia dapatkan kemeja T hebatnya itu!
6. beri komen mengenai baju yang dipakainya" hanya orang berani sahaja yang boleh pakai rona pink! saya suka lelaki berani! "
7. bila ke kedai mamak menonton bola, tanya jejaka kacak di meja sebelah apakah pasukan kegemarnnya,Jadi kamu pun akan tahu nak sokong pasukan mana!
8. ketika di gim, beritahu jejaka yang sedang berlari di treadmill di sebelahmu yang kamu kagum dengan tahap staminanya kala bersenam! "You sangat tough!"
9. ajak jejaka hangat di pusat karaoke untuk sama berduet satu lagu bersamamu kerana kamu rasa dia pasti dapat menceriakan suasana!
10. kaji riak wajahnya dan beritahu dia sangat kacak persis selebriti yang terkenal!.

ANDA PERLU LIHAT INI..SEKEJAP JE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir