SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Home » , , » Contest "Owh, So Wonderful!" by Sophie Al-Yahya

Contest "Owh, So Wonderful!" by Sophie Al-Yahya

Assalamualaikum...semua....apa khabar kalina semua....
C.Z hari ini nak join Contest yang bertajul *rujuk entry*....
 *klik banner utk join..dan lihat syarat2 dgn lebih jelas*
contest disediakan oleh Sophie Al-Yahya...

ok...nak tau tak apa syarat utk contest ni???
konpem la nak kan...

Syarat2 Die..Baca Dgn Teliti Yer...

1. Tak wajib jadi follower. Tetapi saya tidak akan bertanggungjawab jika anda ketinggalan sebarang update contest ini.
> C.Z dah jadi follower die... senang nak dpt info ttg contest nih

2. Mestilah seorang blogger. Kalau menetap di luar negara pun boleh. 
>yup...im a blogger in Malaysia

3. Letakkan banner contest yang dilinkan terus ke entri ini di sidebar dan entri anda sepanjang contest ini berlangsung.
>sudah ditempek dgn sebaik mungkin...

4.Tajuk entri anda haruslah : 
Contest "Owh, So Wonderful!" by Sophie Al-Yahya
> dah semestinya siap...rujuk tajuk entry nih...

5. Tag 3 orang rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu.
 
 
 
Ceritakan pengalaman /moment anda yang wonderful yang haruslah berkaitan dengan gambar yang anda letakkan. Tak semestinya kena tulis panjang-panjang. Paling pendek satu perenggan. Paling panjang, bebas. Cerita lah pasal apaaaaa saja-keluarga, persahabatan, binatang peliharaan, percintaan etc.

ok...nih die fokus contest nih...
 
ok...C.Z letak gambar ni...gambar ni diambil semasa C.Z menjalani Praktikum kedua
di SK Putrajaya, Presint 8 (2)
gambar ini time pergi lawatan tahunan Prasekolah di Safari World, Melaka
bagi C.Z pengalaman bersama2 kanak-kanak Prasekolah
C.Z anggap sebagai pengalaman yang wonderful..kerana C.Z dapat bersama2 kanak2
dengan lebih rapat
 walaupun kadang2 dalam kelas kanak2 ni xnak dengar arahan yang C.Z berikan
tapi bila dekat luar terutama bile pergi lawatan
mereka jadi rapat dengan C.Z dan mahu dengar apa yang C.Z arahkan...ehhehehe


P/S : ada gaya x seorang ayah mitahli x???hek3

3 orang yang C.Z nak tag:

4 baca dan rajin ulas :

myssmie said... Balas Komen

hehe..tQ zubir! good luck =)

Sophie Al-yahya said... Balas Komen

hahahaha...ada2..

sy pun cikgu.suka layan budak2 besar ni.

Wonderful~ Noted.

Thanks for joining ok.. =)

marfieyra said... Balas Komen

thnx zubir tag kte :) t ada msa kte join ok?

Magrib said... Balas Komen

entry anda cool lah!.. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Onani (melancap) - Adakah Normal?
Cara cepat tingkatkan traffic
(menarik) Kisah Tan Sri P.Ramlee Terbongkar!
Skuad MALAYSIA berjaya Benam CHELSEA 3 - 0 
Mari lah ROGOL saya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir