SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Home » , , , » Suai kenal BLOGGER BARU : Edisi Februari ..

Suai kenal BLOGGER BARU : Edisi Februari ..

Assalam Semua...hari ini...cam hari-hari sebelumnya...petang td pas asar..
pergi makan di Bandar Baru Bangi...dalam 10 minit dari hostel maktab nih...
sudah selesai pergi ke warta yang sekarang dikenali sebagai Pasaraya Bintang..
kerana kawan si Apis nak beli Ink untuk printer nya....
pastu trus ke Mydin Putrajaya yang terletak di Presint 15...
uih...macam-macam benda murah..tapi have to control myself..bukan ape..
tak nak la disebabkan tak dapat kawal nafsu membeli...habis pulak duit yang sepatutnya dibelanjakan sehingga bulan 6 nanti....
habis dekat Mydin dalam Rm 15 jugak la
beli kertas A4, Biskut, Roti,n Pop Corn...
mahal x?????

selepas itu bertolak balik ke hostel...
sampai lepak-lepak kat bilik...dan buka blog jumpa la satu entry yang mana telah disediakan oleh Abang Ben
iaitu : Suai Kenal Blogger Baru
ni header Abang Ben 
 nak join suai kenal ni....ada beberapa soalan yang perlu dijawab:
1) pendapat mengenai laman web WWW.1TUBE.MY

: www.1tube.my ni bagi aku best...menarik...kerana disini kita boleh kongsi video ala..cam Youtube...
kalau sebut youtube mesti semua kenal kan...
laman web ni baru je mula nak membangun...so korang jangan la marah-marah xsemua video yang nak kita lihat ada disitu...yelah...tak semua benda kita nak boleh dapat...hehehee..
betul x>???so bagi peluang untuk laman tersebut berkembang....
insyaAllah pasni mesti ada video yang korang inginkan

2) pendapat anda : DUNIA BLOG DI MALAYSIA SEMAKIN MENARIK KERANA .... tidak kurang dari 100 patah perkataan 
Dunia Blog Di Malaysia dah mula menunjukkan taringnya...maunya tidak ini gara2 kes blogger yang berjaya buat duit sampai 1 juta....dan selepas itulah ramai blogger baru dah mula tumbuh bagai cendawan tumbuh selepas hujan..selain itu, ianya menarik kerana apabila semua sudah ada blog yakni perkongsian sesuatu maklumat atau pemikiran dapat disampaikan dengan lebih mudah.....setiap orang ada cara tersendiri dan bagaimana membuat sesuatu interpretasi terhadap peristiwa yang berlaku...Dunia Blog di Malaysia juga menarik kerana wujudnya blogger cam Abang Ben, Hanis Zalika...dan yang lain-lain yang mana isi kandungan mereka adalah simple tetapi bermutu..

3 baca dan rajin ulas :

nur aisya humaira said... Balas Komen

Assalam cekgu..:)
bru 1st time dgr 1tube ni...wakaka

zubir othman said... Balas Komen

wsalam nur aisya humaira
yeke...selalu mst dgr 1 malaysia je kan..hek2

♥yaya budak suka embun♥ said... Balas Komen

salam kenal dari yaya...

BLOG YAYA SUKA EMBUN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir