SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Home » , , » "KAMI BLOGGER UTAGHA"

"KAMI BLOGGER UTAGHA"

aSSalam...semua...apa khabar..harap semuanya dalam keadaan baik sejahtera wal a'fiat..hehehehe...nak tulis apa entry untuk hari ni???setiap hari blogwalking-blogwalking dan tengok update dari blog lain dan terjumpalah satu nak kata peraduan bukan peraduan....apa yer...macam 1 cara untuk kumpulkan blogger yang berada di utara tanah air...jadi sebagai seorang nak jati negeri Kedah ...aku pun terpanggil untuk melihat apa yang tersedia dalam entry tersebut....entry tersebut disediakan oleh Gadis Kampung Separa Bandar....cute jugak orangnye..hhehhehehe.....jomla jenguk Blog Gadis Kampung Separa Bandar....macam-macam ada..
ok...dalam entry tu...GKSB suh sediakan 1 entry yang mana tajuk entry berbunyi "KAMI BLOGGER UTAGHA"...
lepas dah siap semua....kena letakkan nama,link dan dari negeri mana (utara sahaja)...

nak tahu lebih lanjut korang semua boleh klik:
kami-blogger-utagha 

3 baca dan rajin ulas :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir