SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Home » Open House dan Naj Othman

Open House dan Naj Othman

salam.....mornink semua...harini Ahad....tengah hari japgi nak g open house @ Kajang dan Putrajaya.....rumah kwn n cikgu pembimbing time prktikum 2 bulan sem lepas..semalam g makan2 aka open house yang melibatkan student klas prasekolah sem 6 jew....kelas aku jew...lecturer prasekolah wat....Pn Amali..tq puan atas hidangan spagheti n makaroni serta rojak yang sedap....wlupun secara kcil2 jer,...tapi yang penting kita leh eratkan ukhwah...hehehee....

semalam janji kul 2 nk gerak....aku ingtkan aku ngn lan jew nak pergi sana...skli tetiba sitra pun nak ikut jugak..terpkasa la tgu die...cz dia xtau jalan...dia ckp nk g bnk dulu ambik duit ngn junior...huhuhu...sklai 2.30 xblik lagi....2.35 bru blik...aku disuruh oleh yan utk beli buah2 utk dibagi kat puan...sbg buah tangan...ibrt kata pepatah " org berbudi kita berbahasa".smpai di rumah puan jam 3 lebih jugak after sesat...hehehee....yelah...1st time pergi...kala sesat leh dimaafkan lagi kan....btul x????makan2 tamat jam 4 leboh cz puan nak kuar...jadi kami pun mintak diri...semua dtg semalam kecuali ikmal,hafiz, n kak akmal....sebelum puan blik dpt la duit raya sorg rm2....yang xpergi pun dapat jugak...hehehe...siap dapat bekalan makanan lagi..hehehhee....

0 baca dan rajin ulas :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir