SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , » Punca Karnival Raudhah Di Masjid Besi Dibatalkan Kerana Ambang Merdeka Anjuran Ambank Group??

Punca Karnival Raudhah Di Masjid Besi Dibatalkan Kerana Ambang Merdeka Anjuran Ambank Group??

Sah,  Karnival Raudah Dibatalkan Kerana Terpaksa Bagi Laluan Untuk Konsert Ambang Tahun Baru, itulah kepastian yang dapat kami katakan sekali lagi.Petang tadi kemi terpaksa memadam artikel sebelum kerana ada mengatakan meragukan dan pihak kami cuba menghubungi pihak Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin untuk mendapat kepastian tentang kejadian ini dan inilah jawapan yang diberikan.


Ternyata jawapan yang diberikan oleh pihak Masjid Besi nyata kecewa kerana terpaksa dibatalkan kerana bertembung dengan Konsert Ambang Tahun Baru 2015 Putrajaya yang dianjurkan oleh Ambank Group tersebut.


Konsert Ambang 2015 itu diadakan pada 31 Disember dan artis-artis yang terlibat adalah seperti Awal Ashaari, Jamal Abdillah, David Armugam, Hattan, Amy Search, Fara Fauzana, Dira, Hafiz, Suki, Sweet Charity dan ramai lagi

Bagaimanapun perkara ini teah mendatangkan kemarahan penduduk di Putrajaya dan rakyat Malaysia kerana Program Agama tersebut perlu di teruskan bukan di gantikan dengan konsert yang melalaikan kerana keadaan negara sekarang daam keadaan teruk dilanda musibah.

Seolah-olah mereka ini tidak menghormati mangsa-mangsa banjir sekarang yang dilaporkan semkin ramai di Kelantan, Terengganu, Pahang, Perak dan Perlis.


Kita sepatutnya mengikut apa yang dikatakan oleh Ustad Hj. Dr Mohd Izhar Ariff di atas dan bukan menempa bala ALLAH lagi kerana program-program melalaikan seperti ini memandangkan Malaysia adaah sebuah negara Islam.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir