SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Home » , , » Kisah Benar : Bila Tun Dr. Mahathir Mohammad "Shopping"

Kisah Benar : Bila Tun Dr. Mahathir Mohammad "Shopping"

Kisah Tun Mahathir di Shopping Complex

Pada tahun 1997, saya beratur di belakang tun Mahathir masa dia beli barang di Xtra mines shopping fair. Tun beli roti, buah then barang2 lain. Masa nak bayar, boss besar xtra turun dari opis and cakap tun tak oayah bayar. Selamba tun cakap, "Kalau saya dapat semua free, macam mana awak nak untung? Its okay, saya bayar" terketar2 cashier tu terima duit.

Guard Xtra n mines kelam kabut cover kawasan sebab dia datang mengejut naik suzuki vitara buruk yg dia biasa drive kalau dia sorang diri.

Once, dia tun M pergi alamanda. Semua nak salam n bergambar. Sampai tun buat joke, "macam ni mcm mana saya boleh shopping?"
Pengalaman ini dikongsikan oleh Muhammad Hafidz Bzz Ajis

0 baca dan rajin ulas :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir