SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Home » , , , , , , » Gambar | Fida Ibrahim Dimaki Peminat Kerana Baju Ketat

Gambar | Fida Ibrahim Dimaki Peminat Kerana Baju Ketat

Nampaknya memang laman Instagram menjadi tempat terbaik untuk peminat melahirkan segala macam kutukan, kritikan dan makian kepada selebriti tanah air sejak kebelakangan ini.

LIKE DAN SHARE PAGE ---->> HANYA DI MALAYSIA KU

Terbaru, penyanyi dan pelakon Fida Ibrahim telah dikecam hebat oleh sesetengah pengikutnya di laman perkongsian gambar popular itu apabila dia mengenakan pakaian ketat dalam sebuah sesi 'photoshoot'.
Dengan berpakaian gaun berwarna silver dan turban hitam, pakaiannya itu dilihat tidak selaras tuntutan menurut aurat dalam Islam.
FIDA1
FIDA2
Bagi penulis, tak salah sekiranya hendak memberi sebarang komen, tetapi bahasa yang digunakan haruslah sopan dan bertertib kerana masyarakat di sini memang terkenal dengan ketinggian budi bahasa yang menjadi budaya kita.
Jadi, apa salahnya gunakan bahasa yang lebih elok dan sopan supaya si artis itu tidak tersinggung dengan komen anda kan.
Dan diharapkan Fida dapat belajar sesuatu daripada perkara ini supaya dirinya tidak lagi menjadi mangsa cemuhan peminat di luar sana.

3 baca dan rajin ulas :

diana said... Balas Komen

kalau tak bagi tersinggung bukan dia paham pun orang tak suka tengok..hahahha

CXopportunities said... Balas Komen

tidak akan mati seseorang yang menghina dan mengutuk selagi mereka tidak mati dinista serupa. ingatlah wahai manusia, kita manusia biasa. yg baik ambil, yg kurang baik, fikir. that's all. simple :) note for me myself also :)

akiro said... Balas Komen

Hehe...yg maki n tgk sama naik jek sume...maklum la semua impian jd ustaz ustazah..tp diri sendiri?tepuk dada tnya iman..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir