SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , , » Bekas Ahli 4U2C Menipu Peniaga di Larian 1 Juta Wanita, Putrajaya

Bekas Ahli 4U2C Menipu Peniaga di Larian 1 Juta Wanita, Putrajaya

Nampaknya industri hiburan malaysia bakal menjadi panas kerana khabarnya terdapat salah seorang anggota kumpulan yang popular suatu masa dahulu iaitu 4U2C dikatakan telah menipu peniaga pada suatu event yang diadakan di Putrajaya

Hal ini diperoleh melalui Forum Cari
Antara pendedahan mereka ialah:aku nak share pasal sorang artis expired ni...... nama glamour dia JOE 4U2C zaman 90an dulu yang femes dengan lagu Fiona. ..... satu grup dengan Dato AC Mizal.
Dia ni buat ta¡k jadi organizer Expo Femina sempena larian 1 juta wanita pada 17 Mac baru-baru ini.
Dia ni bukan sahaja organize event yang paling teruk dan paling gagal dalam sejarah Putrajaya, malahan menipu dan menganiaya peniaga-peniaga yang menyertai expo itu. Aku tak tau laaa macam mana orang macam Joe ni boleh dilantik jadi organizer. cara dia uruskan expo itu memang hancur.
kitorang bayar RM3500 untuk sewa tapak niaga tetapi jualan yang kami dapat cuma RM100 sehari. ...... ada jugak yang cuma beberapa puluh ringgit sehari.
 
Puncanya:
1) Langsung tiada promosi dan tiada persiapan di tapak expo. Banner takda satu haram pun. Banner baru pasang pada pagi hari pertama expo tersebut.
 

2) Larian 1 Juta Wanita pada pada Ahad 10 Mac telah DITUNDA KE 17 Mac tetapi si Joe langsung tak cakap kat kami semua. Bila kami sampai dengan van dan lori, kami terperanjat melihat hanya canopy sahaja yang ada. Langsung tiada persiapan, tak nampak mcm nak buat expo. Nampak kosong sahaja kecuali ada canopi dan khemah berselerak. Kemudian kami dengar cakap2 orang bahawa LARIAN DAH DITUNDA!
 

Habis tu siapa nak beli barang yang aku bawak? frozen food aku dah ready dalam 5000 kotak. barang mentah macam ayam, daging, sayur tu tak perlu cakap laaaa. ......  
diharapkan kepada artis berkenaan dapat tampil dan beri penjelasan agar masalah tidak menjadi semakin serabut.  

Takkan dah habis baca kot ??? baca ni >
 Eira Syazira Dedahkan Gambar Anak, Amarra Sofea Rose
dan ni juga > 
Uqasha Senrose Akui Seronok Dengan Pekin, Cuti Bersama !!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir