SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , , , » Drama Hingga Hujung Nyawa Bawa Kesan Negatif ??

Drama Hingga Hujung Nyawa Bawa Kesan Negatif ??

petang tadi telah berakhir satu lagi drama terbitan Suhan Movies iaitu Setia Hingga Hujung Nyawa, yang memaparkan kisah kehidupan suami isteri Elsarina dan Zain, melalui pelbagai dugaan dan akhirnya dapat bahagia.

Baca : Wajah Juara Program Realiti Rogol Kekasih Sendiri !!
Baca : Wajah Juara Program Realiti Rogol Kekasih Sendiri !!Cerita ini mempunyai jalan cerita yang baik dan pelakon yang berbakat juga dan mengetengahkan cinta selepas kawin itu indah. Tapi malangnya setiap apa yang menariknya pasti ada yang tak sedap di dengar .Rasanya acik tak salahkan cerita ini tapi acik salah pemikiran anak muda sekarang yang pandai cari alasan untuk mengikut hal yang salah. 

Kalau kita lihat dalam cerita ini elsalina itu terlanjur dan melakukan kesilapan dan cuba membaiki diri setelah berkahwin tetapi ada yang salah tanggapan dengan situasi ini.

Terdapat print screen dari seorang remaja perempuan yang mungkin salah anggap dan telah pon meminta dia untuk delete statusnya kerana bukan saja mengaibkan dirinya malah memberikan effect yang negative terhadap cerita tersebut. Apa pon diharap pekara ini tak jadi kenyataan ,fikir dulu sebelum mengambil apa jua tindakan yang sewajarnya.


Jadikanlah cinta kita itu suci dan halal , cinta yang di jaga dan di rasai selepas kawin .Kerana ianya lebih bermakna dan memberi kesan yang mendalam dalam hidup kita. Cuba fikir - fikir dan renungkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir