SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , » Hiburan : Gambar - Sharifah Amani Dipeluk AG Coco

Hiburan : Gambar - Sharifah Amani Dipeluk AG Coco

Sebelum ini Admin hanya mendengar daripada orang sahaja tentang gosip mereka yang dikatakan bercinta tapi kali ini pelakon Sharifah Amanisendiri seperti mengiyakan khabar angin berkenaan apabila memuat naik sekeping gambar dalam laman sosial foto Instagram miliknya.


Foto yang baru sahaja dimuat naik lewat malam semalam itu Admin lihat agak mesra dan intim apabila mereka sama-sama dilihat sedang berdiri bersebelahan sambil tangan AG Coco memeluk Sharifah Amani.

Malah Sharifah Amani siap buat kejutan lagi sebelum itu dengan meninggalkan tanda tanya siapakah lelaki berambut panjang bersamanya dari posisi belakang berkenaan. Kemudian barulah memuat naik sekeping gambar lagi yang mengesahkan lelaki bersamanya itu adalah AG!

baca : MENANG IPAD MINI DENGAN KLIK SINI !!!

Dalam caption gambar mereka kedua dari posisi hadapan itu, Sharifah Amani hanya menulis 'Cakk!'. Tindakannya itu seolah-olah menunjukan dia sudah bersikap terbuka dan selesa untuk memberitahu sekaligus memperkenalkan kepada umum tentang hubungan cinta mereka selama ini.

Sebelum ini AG Coco dikatakan pernah bercinta dengan penyanyi Ombak Rindu, Adira namun hubungan mereka tiba-tiba telah disahkan putus oleh Adira selepas gosip AG bercinta dengan Sharifah Amani timbul.

Ada juga gosip yang mengatakan Sharifah Amani adalah orang ketiga penyebab kepada hubungan Adira dan AG putus! Tapi Adira telah pun menafikan dalam kenyataannya .

Amboi laku betul AG ni Admin tengok! Mesti ramai lelaki yang makan hati. Mana taknya wanita yang dikaitkan dengannya itu putih dan gebu. Lagi 1 persamaan yang Admin tengok wanita pilihannya ini masing-masing genit dan comel serta berambut pendek.

baca : MENANG IPAD MINI DENGAN KLIK SINI !!!

Wahhh untunglah kann...Admin jer yang masih single lagi ni! Kuikui apa-apa pun Admin harap hubungan Sharifah Amani dan AG Coco kali ini berkekalan hingga ke jinjang pelamin...chewahhhh!

via disinibermula.blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir