SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , , , , , , » Hiburan : Gambar | Dynas Mokhtar Terima Banyak Tempahan Baju Raya Tahun Ini

Hiburan : Gambar | Dynas Mokhtar Terima Banyak Tempahan Baju Raya Tahun Ini

- Selebriti terkenal, Dynas Mokhtar, 29, mengakui jadual hariannya agak padat menjelang 1 Syawal.Dynas bersama anak keduanya Mohamed Haqaish. - Foto ihsanKetika dihubungi Sinar Harian Online hari ini, Dynas berkata, sepanjang Ramadan, dia banyak mendapat tempahan daripada pelanggan terutamanya dari kalangan peminat beliau.

“Jika dulu saya hanya menjual pakaian yang sudah siap sahaja, kini saya mula mengambil tempahan-tempahan khas mengikut ciri-ciri yang diinginkan oleh para pelanggan.

“Selain itu saya juga mengambil tempahan baju untuk satu keluarga mengikut citarasa dan warna yang mereka inginkan,” jelas Dynas yang baru sahaja merasmikan butik kedua beliau iaitu Dynas Nursing Attire,” katanya.

Apabila ditanya berkenaan aktivitinya sebagai selebriti pada bulan Ramadan, pelakon drama Susuk itu berkata, dia tidak mempunyai banyak masa terluang dan kurang mengikuti penggambaran atau program-program raya.

“Tahun ini saya banyak luangkan masa saya untuk menguruskan tempahan serta pembukaan butik baru sahaja.

“Selain itu, saya juga ada terlibat dalam aktiviti membuka gerai jualan di KLCC yang akan bermula pada Jumaat dan Sabtu ini,” jelas.

Dynas yang baru sahaja selesai berpantang selepas kelahiran anak keduanya, Mohamed Haqaish menambah, dia akan mengadakan program berbuka puasa bersama anak-anak yatim Kasih Harmoni di Sungai Buloh pada 13 Ogos ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir