SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , , , , , » Hiburan : Gambar | Mamat Sepah Bagi Penjelasan Khabar Angin Zed Zaidi Kemalangan

Hiburan : Gambar | Mamat Sepah Bagi Penjelasan Khabar Angin Zed Zaidi Kemalangan


Kecoh sebentar dunia hiburan apabila timbulnya khabar angin mengatakan Zed Zaidi mengalami kemalangan dan foto Presiden Seniman itu mengalami kecederaan turut tersebar dengan pantas di laman Twitter.

Isu ini mula menjadi hangat apabila sekitar 1.20 pagi hari ini (25 Julai), Mamat Sepah telah menulis satu status di akaun Twitternya mengatakan Zed Zaidi telah mengalami kemalangan. Sekeping gambar turut dimuat-naik dan ia memang benar-benar menimbulkan kejutan pada para pengikut Mamat Sepah sehinggakan ‘tweet’ tersebut telah di’ReTweet’ lebih 200 kali.
Antara kandungan tweet Mamat Sepah ialah, “Zed Zaidi xcident, doakan beliau selamat. amin ~ info Ruthle Adam.”
Namun begitu, sebenarnya gambar diatas adalah sebuah babak dari sesi penggambaran Zed Zaidi dan ini telah menimbulkan pertanyaan dan spekulasi pada beberapa pihak terhadap berita yang disebarkan oleh Mamat Sepah.
Sebentar tadi, OHBULAN! berjaya menghubungi Mamat Sepah demi mendapatkan penjelasan yang lebih tepat mengenai situasi itu.
“Saya minta maaf tapi ini bukan salah saya kerana saya sendiri mendapat info dari orang lain. Orang tersebut adalah rakan artis juga,” jelas Mamat Sepah.
info : via Ohbulan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir