SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , , , » Hiburan : Gambar | Artis Lelaki Baru Beraksi Terlampau Semasa Cuti Di Phuket Thailand

Hiburan : Gambar | Artis Lelaki Baru Beraksi Terlampau Semasa Cuti Di Phuket Thailand

Siapa artis baru yang bercuti dan hanya memakai sp***er sahaja??


Artikel ini ditulis berdasarkan email yang diterima lewat petang semalam. Ianya berkisar tentang luahan hati seorang peminat dan rakan-rakanya tentang tindakan seorang pelakon baru yang didakwa bergambar dengan hanya berspender semasa bercuti di phuket thailand.

Menurut pengirim email ini lagi beliau dan rakanya agak terkejut apabila menerima kiriman email dari rakanya beberapa keping gambar artis baru yang diminatinya itu. Kata pengirim email ini lagi dia dan beberapa orang kawanya telah mengikuti perkembangan pelakon baru ini sejak dari dulu lagi setelah kerap melihat dia muncul di kaca televisyen

Memetik tulisan pengirim email ini lagi “Pelakon ni seorg yg ok, sgt friendly tetapi sy agak terkejut bila mendpt email dr kwn sy tentang gambar sexy pelakon baru itu smsa sedang bercuti di phuket thailand, persoalannyer. Sbg seorg pelakon baru kenapa dia berani mengexpose gmbr2 sebegitu. Kami sbg peminat agak hampa kerana sbg pelakon yg br nk menapak, dia seharusnyer menjaga tatasusila sbg pendatang baru. Ini nama pun br nk berkembang tp dh membuatkan peminat berasa jijik dgn gambar tersebut. Jadi tolong dapatkan penjelasan dr beliau tentang gambar2 ini”

Gambar dimaksudkan ialah:


sumber : buahmulut.com

kalau dah tau diri tu public figure pakaila sopan sikit..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir