SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , , , , , » Hiburan :Gambar | Syarat Damai 3 Diva | Anzalna VS Neelofa VS Tasha Shila

Hiburan :Gambar | Syarat Damai 3 Diva | Anzalna VS Neelofa VS Tasha Shila


Sengketa antara tiga pelakon wanita terkenal tanah air, Neelofa, 23, dengan Anzalna, 23, dan Tasha Shilla, 25, mula menunjukkan perkembangan positif apabila ketiga-tiga aktres itu membayangkan hasrat untuk berdamai.
 KLIK LIKE DAN MENANG VOUCHER ADIDAS RM 15000> Klik Sini!  KLIK LIKE DAN MENANG VOUCHER ADIDAS RM 15000 Klik Sini

Walaupun meletakkan syarat, tindakan Persatuan Seniman Malaysia (Seniman) selaku orang tengah menemui ketiga-tiga pelakon muda terbabit untuk mendapatkan penjelasan ternyata membuahkan hasil apabila masing-masing bersetuju untuk segera menyelesaikan kemelut itu.

Pelakon dan pengacara, Noor Neelofa Mohd Noor (Lofa), 23, ketika dihubungi Metro Ahad berkata, dia tiada masalah untuk mengakhiri persengketaan itu dengan syarat tuntutannya dipatuhi.
 KLIK LIKE DAN MENANG VOUCHER ADIDAS RM 15000> Klik Sini!  KLIK LIKE DAN MENANG VOUCHER ADIDAS RM 15000 Klik SiniBagaimanapun, katanya, dia belum menerima maklum balas notis tuntutan bukti yang dihantar peguamnya kepada Anzalna walaupun tempoh seminggu yang diberikannya berakhir Selasa lalu.Lofa menerusi peguamnya pada 13 Jun lalu, menghantar notis menuntut Anzalna menunjukkan bukti terhadap dakwaan buruk mengenai dirinya yang disiarkan sisipan sebuah akhbar.
 KLIK LIKE DAN MENANG VOUCHER ADIDAS RM 15000> Klik Sini!  KLIK LIKE DAN MENANG VOUCHER ADIDAS RM 15000 Klik Sini
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir