SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , , » Hiburan: Gambar | Nora Danish Jawab Isu Gambar Kelab Malam dan Orang Ketiga

Hiburan: Gambar | Nora Danish Jawab Isu Gambar Kelab Malam dan Orang Ketiga


Lumrah buat semua manusia yang hidup di dunia ini terpaksa mengharungi pelbagai dugaan dan cabaran dalam kehidupan yang sememangnya memberi kematangan buat seseorang untuk menjadi insan yang lebih berguna.

Tidak terlepas daripada perkara yang sama, aktres jelita, Nora Danish yang terpaksa berhadapan pelbagai kontroversi tidak pernah melatah malah sentiasa berfi kiran positif terhadap apa yang berlaku ke atas dirinya.
Masih belum reda dengan isu gambar seksi yang terpampang di sebuah majalah, kini bintang drama bersiri ‘Tentang Dhia’ ini sekali lagi dikaitkan dengan gambarnya di sebuah kelab hiburan.
Selain itu, Nora juga telah dikaitkan sebagai punca utama kes pemfailan cerai yang dilakukan pelakon kacak, Adi Putera terhadap isterinya, Aida.
“Gosip yang mengatakan saya adalah orang ketiga dalam kes pemfailan penceraian Adi Putera dan gambar di kelab itu adalah fitnah.
“Sebagai manusia biasa saya tidak dapat lari daripada dugaan ini lebih-lebih lagi gosip dan kontroversi adalah asam garam dalam kehidupan seorang artis,” katanya.
Berikutan itu, Nora mengakui dirinya tidak langsung tertekan dan kecewa dengan kontroversi yang dilemparkan ke atasnya kerana ketenangan yang diperoleh semasa menunaikan umrah sudah cukup buat dirinya kuat menempuhi dugaan.
“Selama 13 hari saya berada di sana saya hanya berserah kepada Tuhan. Ketenangan yang saya peroleh di sana amat membantu saya untuk hadapi dugaan ini.
“Saya reda dengan semua dugaan ini tetapi saya tidak nafi kan ada rasa bimbang dan kesian dengan keluarga yang terpaksa mengharungi tempias daripada kontroversi ini,” katanya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir