SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , » Hiburan : The Black Eyed Peas Berlagak Diva!!Mabuk dan Lambat

Hiburan : The Black Eyed Peas Berlagak Diva!!Mabuk dan Lambat


Baru-baru ini, di dalam penerbangan mereka dari Miami ke Los Angeles, kumpulan ini telah mengejutkan orang awam dengan sifat mereka yang di katakan biadap dan banyak karenah.
Perangai diva The Black Eyed Peas

Menurut HollywoodLife, selepas berparti di Miami, kumpulan itu lambat selama 2 jam untuk menaiki kapal terbang peribadi mereka. Malahan mereka juga dikatakan datang dengan keadaan mabuk dengan masing-masing berbau arak yang busuk.
"Kami mengharapkan ada di antara ahli mereka akan memohon maaf diatas kelewatan yang dilakukan namun apa yang berlaku adalah disebaliknya apabila mereka nyata terus berperlakuan seperti diva dimana meminta benda yang tidak munasabah sebelum kesemua ahli tersebut tidur sepanjang penerbangan," ujar satu sumber tersebut.
Sejurus selepas kapal terbang itu mendarat di Los Angeles, sumber yang sama menyatakan bahawa apabila mereka mula lapar, mereka telah mengarahkan kapal terbang dan ahli pesawat tersebut untuk tunggu di landasan kapal terbang dan pergi keluar untuk makan tengah hari selama 2 jam.
"Mereka berperangai seperti diva!" kata satu sumber.
"Setiap seorang mempunyai limo menunggu mereka, malah Will.I.Am juga berkeras untuk dihantar ke keretanya yang cuma terletak 20 kaki dari kapal terbang."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir