SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » Mahalnya tiket..

Mahalnya tiket..

alhamdulillah...semalam baru sampai dari semenanjung..penerbangan dari Penang jam 3.30 petang
ke LCCT tiba pada jam 4.25 petang...macam biasa la naik AIR ASIA..dalam penerbangan dari Penang.sebelah c.z ialah seorang lelaki cina berumur awal 40an...namanya Eric Foo..sempat bertegur sapa..ramah jugak..dia ingin bercuti ke Switzeland bersama rakan-rakan. macam-macam yang dibualkan..dari caranya nampaknya dia educated...
IRA ARINA
nak dipromote cam blogger atas ni??klik


katanya "susah sekarang..semua mahal...gaji sedikit..kalau nak bercuti kena saving lama baru dapat"...betul jugak apa yang dia cakap..bila gaji naik..barang mula nak naik..semua pun nak ikut naik jugak...tambah-tambah cam c.z ni setiap bulan kena dah ready untuk duit ticket balik semenanjung sedangkan gaji ciput je.bayar itu bayar ini...tinggal la dalam 4 ratus je..sedangkan pada awalnya ribu ringgit...gaji tak sepadan dengan kerja masa sekarang..
c.z balik ke semenanjung kerana cuti Good Friday dan Easter Monday..jumpa isteri tersayang dan family tercinta..kos balik kali ni RM 700..dari SIBU-KL-PENANG. dan PENANG-KL-PENANG...tadi c.z surf air asia untuk balik cuti sekolah nanti bulan 5..nak tau berapa???harga balik saje setakat hari ni dah dekat 4 ratus...mean pergi balik habis RM 800 jugak la...huhuhuu..
kalau tempah lewat lagilah...konpem boleh jadi seribu..huhuuu..
"mahalnya Tiket"


-ticket raya tak tempah lagi..huhuhuh-


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir