SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » » Hiburan : Tiket Russell Peters Notorious World Tour 2012 Sold Out dalam masa 3 jam

Hiburan : Tiket Russell Peters Notorious World Tour 2012 Sold Out dalam masa 3 jam


Disebalik kemungkinan, tercetusnya kontroversi apabila pelawak dari Kanada, Russell Peters akan datang membuat persembahan di Malaysia.
Permintaan yang tinggi langsung tidak mengejutkan pihak penganjur apabila tiket yang dijual habis dalam tempoh tiga jam selepas penjualan tiket dibuka. Sebanyak 7,900 tiket untuk "Russell Peters Notorious World Tour 2012" di Stadium Melawati, Shah Alam habis dijual.
Tiket Russell Peters habis dijual dalam tempoh 3 jam!

Persembahan yang akan diadakan pada 12 Mei ini merupakan persembahan pertama Peters di Malaysia. Peters merupakan seorang pelawak yang terkenal dengan komedinya yang bersifat toleransi perkauman.
Acara yang dianjurkan oleh Running Into the Sun (RITS) bersama LOL Events, menerusi penerbitnya, Leonard Chua, memberitahu bahawa peminat Malaysia sudah beratur panjang di hadapan pejabat dari jam 6.30 pagi sedangkan tiket akan dijual bermula pukul 9 pagi .
SEGMEN JOM SINGGAH BLOG SAYA KLIK DISINI-EXP 27042012

"Tiket paling murah RM128 dan RM188 habis dijual dalam tempoh sejam," kata Chua.

Sementara itu, persembahan Peters yang dibuat di Dubai telah habis dijual dalam tempoh 8 minit menjadikan penjualan tiket untuk persembahan Peters lebih cepat daripada konsert Ratu Pop, Madonna.
Pelawak berusia 42 tahun ini juga pernah muncul dalam beberapa filem seperti "Source Code" bergandingan dengan Jake Gyllenhaal, "Speedy Singhs" dan "New Year's Eve".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir