SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , , , , » Tasha Manshahar pengganti Yuna dan Najwa

Tasha Manshahar pengganti Yuna dan Najwa


Terbaru, Tasha Manshahar, seorang gadis biasa menjadi fenomena apabila nama dan kumpulannya,
Clora Studio menjadi bualan hangat di kalangan penulis-penulis blog yang amat meminati seni muzik.
Tasha Manshahar
Selain itu, lagu nyanyian Tasha, ‘Be Mine’ bergandingan bersama dengan ahli-ahli Clora Studio mencipta rekod apabila mendapat jumlah tontonan lebih dari 40,000 penonton dalam masa hanya empat hari!
Suatu rekod yang sukar dipercayai, namun kelunakan dan kelembutan suara Tasha dalam menyanyikan lagu tersebut berjaya memikat hati pendengar-pendengar setia gadis manis itu.
Di laman sosial Facebook milik Tasha dan Clora Studio, mereka adalah gabungan tiga elemen yang bergabung dari tiga kumpulan berasingan iaitu vokalis terdiri daripada Syed Shamim dan Tasha Manshahar, bahagian muzik diketuai oleh Aizat serta video oleh Ximited Production.
Mungkin masih belum lagi terbuka untuk berada bersama-sama artis lain yang sudah terkenal, Clora Studio menyatakan mereka lahir ke dalam industri seni kerana minat dan ingin berkongsi dengan semua pihak melalui kebolehan bakat yang mereka ada.
Penyanyi ayu bagi lagu ‘Be Mine’, ‘Hati Ini’, ‘Put The Blame On Me’, Tasha kini sedang menjalani pengajian dalam Ijazah Sarjana Muda Perguruan dan bakal bergelar seorang guru.
Selain itu, mereka juga mempunyai laman sosial mereka sendiri di Facebook iaitu Clora Studia dan Tasha Manshahar (Clora Studio).
Bukan itu sahaja, Tasha juga mempunyai blog hasil penulisannya sendiri iaitu, ‘Little Letters To Myself’ yang banyak memberikan kata-kata semangat kepada dirinya serta para pembaca.
Bagi yang tidak percaya dengan kebolehan dan bakat yang ada dalam diri Tasha serta Clora Studio, anda bolehlah mendengar lagu-lagu mereka yang banyak terdapat di laman You Tube kini.
p/s: lepas ni makin ramai la post video dekat youtube..untung sabut timbul...untung batu mati lemas...:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir