SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , , , , » Sinopsis - Adnan Sempit 2-bakal sempitkan panggung 23 Februari 2012

Sinopsis - Adnan Sempit 2-bakal sempitkan panggung 23 Februari 2012


Selepas kejayaan Adnan Sempit yang mencapai jutaan ringgit...kini Adnan Sempit 2 kembali ke layar perak dengan sambungannya dengan tarikh tayangan 23 Februari 2012...sebelum tu kita layanz dulu sinopsis Adnan Sempit 2..


adnan sempit 2
Kisah mengenai hubungan ADNAN dan NADIA selepas berjaya mengharungi pelbagai rintagan dan halangan dalam menjayakan hubungan mereka. Ayah Nadia, DATUK ISNIN tidak merestui hubungan mereka dan meletakkan syarat yang mana dalam masa 30 hari,


Hubungan diantara Bobby dan WAWA juga mengalami masalah yang mana Wawa mula merasakan yang Bobby langsung tidak berubah dan tidak berusaha demi hubungan mereka. Perkara yang sama berlaku kepada Adnan dan Nadia. Adnan haruslah boleh bertutur dalam bahasa Ingeris dan merubah penampilan dirinya. Adnan yang mengalami kesusahan untuk berubah meminta bantuan BOBBY untuk mengajar dan mengubahnya. Bobby selaku kawan baik Adnan sanggup menolong Adnan.
Datuk Isnin cuba untuk mensabotaj usaha Adnan untuk berubah dengan menghantar FENDI, sepupu Nadia untuk menggoda Adnan dan membuat Nadia merasa sangsi dengan kejantanan Adnan. Rancangan Datuk Isnin berjaya dan Nadia mula menjauhkan diri daripada Adnan.Adakah Adnan dan Nadia akan bersatu? Mampukah Wawa dan Bobby mempertahankan cinta mereka? Adakah Adnan mampu bercakap dalam bahasa Ingeris? Semuanya akan terjawab dalam filem ADNAN SEMPIT 2.

p/s: mampukan Shaheizy Sam bercakap bahasa inggeris???takut terkeluar loghat kelate la pulak...huhuhuh( gurau jer :) )
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir