SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , , , » PANAS : Gambar Heroin Filem Karipap-Karipap Cinta beraksi Ghairah

PANAS : Gambar Heroin Filem Karipap-Karipap Cinta beraksi Ghairah


Blog hiburan sensasi, Rotikaya.com, hari ini tampil lebih berani apabila mendedahkan gambar gadis
kebasahan yang mempamerkan aksi ghairah di bilik mandi tanpa seurat benang dan mendakwa ia mirip kepada seorang aktres baru tempatan.

Menurut blog tersebut, gadis yang terpamer di dalam gambar tersebut adalah mirip heroin filem yang kurang mendapat sambutan, Karipap Karipap Cinta, dan membiarkan para peminat sendiri yang menilainya.


Apakah Wanita Bogel Ini Pelakon Filem Tempatan?
Blog itu juga memaklumkan bahawa mereka telah menerima rakaman video berdurasi 30 saat yang memaparkan aksi solo ‘pelakon wanita’ itu.
“Lewat hari ini, kami berjaya terima video penuh berdurasi hampir 30 saat itu yang memaparkan aksi solo individu yang di’dakwa M*** Ai***** — heroin filem Karipap Karipap Cinta. Hmm.
“Tidak akan kami siarkan video penuh individu tersebut tetapi di’bawah kami sertakan dua screenshot ‘manja’ dari video tersebut sebagai perbandingan buat M*** Ai***** yang di’dakwa terlibat secara langsung.
“Anda nilaikan sendiri jika benar individu dalam screenshot di’atas adalah M*** Ai***** atau hanya sekadar pelanduk dua serupa yang sememangnya sering terjadi kepada selebriti Malaysia,” jelas pemilik laman blog tersebut.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir