SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Home » , , » MINI SEGMEN: Blogger pilihan c.z

MINI SEGMEN: Blogger pilihan c.z

Seperti semua sedia maklum. sekarang tengah berlangsung segmen pencarian 50 bloggger..akan tamat pada ahad jam 1159 malam esok la kan. so kepada yang belum join. boleh join..cepat3..


sekarang ni. c.z nak cari blogger-blogger yang pantas...untuk jadi blogger pilihan...dan akan dipromote dalam entry yg seterusnya...sekejap je benda ni...
apa nak buat???



1) tajuk entry: mini segmen blogger pilihan chegu zubir
2) pra syarat: kena join segmen : Pencarian 50 Blogger..Cepat Join
3) dah join.
letak header c.z dan link ke entry ni..
4)seterusnya nyatakan sebab korang nak jadi blogger pilihan chegu zubir dengan sambung ayat ni:
"saya mahu jadi blogger pilihan chegu zubir kerana ( terpulang kepada anda panjang mana ayat ni).
5) letak url entry pada ruang komen entry ni...sebelum jam 9 malam..sekejap je..so kena pantas ye kalian semua..hurry up..pluang tambah trafik dan tambah follower....


KLIK SINI : KAD KREDIT FREE dari HSBC

6 baca dan rajin ulas :

shy princessha said... Balas Komen

Chegu Zubir...

saya join...

http://shyprincessha.blogspot.com/2011/10/mini-segmen-blogger-pilihan-chegu-zubir.html

nurul nabila bt medan said... Balas Komen

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/mini-segmen-blogger-pilihan-chegu-zubir.html

Ash Kyouhei said... Balas Komen

http://ash-tsukidate.blogspot.com/2011/10/mini-segmen-blogger-pilihan-cz.html

Mrs.A~ said... Balas Komen

saya punya entry dah siap.
datanglah singgah :)

http://atiqahofficialsite.blogspot.com/2011/10/mini-segmen-blogger-pilihan-chegu-zubir.html

Princess Azne said... Balas Komen

chegu zubir. .sy pon na join. . singgah lha yerp . . http://daxmanje94.blogspot.com/2011/10/mini-segmen-blogger-pilihan-chegu-zubir.html

airel chan said... Balas Komen

assalamualaikum chegu zubir. sye nk join sekaki segmen niy bleh??
(",)?? hehe

http://arielkun-story.blogspot.com/2011/10/mini-segmen-blogger-pilihan-chegu-zubir.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir