SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Home » , » SEGMEN: Blogger & Blog #2

SEGMEN: Blogger & Blog #2

macam ne???dah tengok senarai blogger dan blog mereka di SINI


nama anda tak da dalam senarai??apa masa tak cukup..tak pe..sekarang kita akan berganjak ke fasa kedua..mudah je nak join...







RAIKAN DEEPAVALI BERSAMA MAYBANK>KLIK SINI
IKLAN DEEPAVALI YANG TAOUCHING OLEH PETRONAS>KLIK SINI

Prasyarat: 
Jadi follower c.z dan LIKE FAN PAGE di SINI
Terjah setiap blog dalam SINI ( wajib buat-sebagai tanda penghargaan kepada mereka)


1) tajuk entry> Blogger dan Blog #2.
2) letak header dan link ke entry ni.
2) listkan semua blog yang ada di SINI
3) nama dan url anda
4) siap!! letak url entry pada ruangan komen entry ni...segmen berlangsung sehingga jam 4.30 petang..jom2


p/s: semua yang join akan dilistkan...dan diberi penghargaan stage seterusnya..jom cepat



TV LCD Philips milik Anda> KLIK SINI
MAKAN FREE at Capriciossa!> KLIK SINI
JEMPUTAN KHAS BUAT ANDA: KLIK SINI

6 baca dan rajin ulas :

Princess Azne said... Balas Komen

chegu. . klau yg da ad lm blog list 1 boleyh x nk join lgi?ke nie juz ntuk org yg ta smpat join?

Princess Azne said... Balas Komen

manja nak join lagi. . hehe http://daxmanje94.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-blog-2.html

3DDiE® said... Balas Komen

done...

http://v12gether.blogspot.com/2011/10/blogger-dan-blog-2.html

I am...izuan said... Balas Komen

http://izuan-izuan.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-blog-2.html

nurul nabila bt medan said... Balas Komen

huhu..tak sempat join segmen :(
bru sempat bukak blog..^^

Princess Azne said... Balas Komen

chegu. .nak tnye ckit. . chegu pndai x edit blog? nk mintak stu jerw. . kalau chegu bleyh tlong,manja nak mintak chegu buadkan background dkt blog manja. . cube chegu pegi dkt bl;og manja. .bckground bhgian pink 2 da ok. . yg kaler putih 2 knpe jd sparuh jer? juz dr ats smpai wajib baca jer. . manja da tak tau lagi na buat mcm mne. . help me plezzz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir