SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , » Dia mati di rumah bukan di hospital.

Dia mati di rumah bukan di hospital.

isu kematian penyanyi Pop yang giler terkenal...Michael
Jackson yer..bukan Michael Bay...heheeDoktor di bilik kecemasan kelmarin, Richelle Cooper mendedahkan anak-anak penyanyi pop terkenal, Michael Jackson menangis dan 'histeria' selepas diberitahu mengenai kematian ayah mereka.
Perbicaraan membunuh tanpa sengaja membabitkan doktor peribadi Jackson, Conrad Murray memasuki minggu kedua di Mahkamah Tinggi Los Angeles.
Cooper berkata, dia percaya, usaha menyelamatkan nyawa penyanyi tersebut sia-sia ketika dia tiba di hospital.
"Pada penilaian saya ketika Jackson tiba, dia secara klinikal, telah meninggal dunia... kira-kira sejam sejak pertama kali dia dilaporkan tidak lagi bernafas. Usaha untuk menyedarkannya semula akan menjadi sia-sia " katanya.
Cooper mengumunkan kematian Raja Pop berusia 50 tahun itu pada pukul 2.26 petang pada 25 jun 2009 selepas di bawa ke Pusat Perubatan Ronald Reagan UCLA dengan ditemani doktor peribadinya itu.
Jackson meninggal dunia selepas mengalami kegagalan jantung di rumah sewanya di sini, dipercayai akibat pengambilan ubat pelali propofol secara berlebihan.
Murray ditahan beberapa minggu kemudian kerana disyaki cuai dalam memberikan ubat pelali propofol sehingga menyebabkan kematiannya.
Murray, 58, sebelum ini mendakwa bahawa Jackson sendiri yang mengambil dos propofol secara berlebihan. Doktor peribadi itu boleh dipenjara hingga empat tahun jika pihak juri mendapati dia bersalah dalam kes tersebut.
p/s: bahaya gak kalau ada doktor peribadi yang menyusahkan ni. mati sia-sia jer
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir