SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Home » , » Promote blog di : "Saya Blogger Awesome, Anda??"

Promote blog di : "Saya Blogger Awesome, Anda??"

lama dah tak buat event2 cam ni...sementara tak de idea nak dipostkan. c.z nak ajak korang join satu event @ segment " Saya Blogger Awesome, Anda???".
segment ni terbuka kepada semua blogger tak kira baru atau yang dah lama aka otai. tak kisah la bujang atau dah kahwin. nak join die pun mudah jer.

apa perlu buat???
1) tajuk entry : Saya blogger awesome,anda???
2) letak header c.z dan link ke entry ni
http://4.bp.blogspot.com/-v5uWjXJU2OM/TcLfiMOLdSI/AAAAAAAAAPk/L1ZLeVdhZvo/s1600/cz.jpg
 3) letak ayat ni : "Saya blogger awesome sebab.....( sambung ayat korang sendiri..tak kisah pun)
4) siap...kalau sudi follow blog c.z  dan like la page chegu zubir yer
5) leatk url entry korang dekat ruangan komen yer...semua yang join c.z akan list dalam satu entry..kalau ramai sangat c.z akan list dalam 2 entry...
6) jom2... ape lagi..cepat3

tamat???: 12 tengah malam ni ( 10-09-2011)....cepat3

11 baca dan rajin ulas :

maya anis said... Balas Komen

http://septgurlz.blogspot.com/2011/09/saya-blogger-awesomeanda.html
join :)

AyuInsYiraH said... Balas Komen

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/09/saya-blogger-awesomeanda.html

ayu joint ye

E-ra paSha said... Balas Komen

http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/09/saya-blogger-awesomeanda.html

~MuMu~ said... Balas Komen

ala x boleh join besok ade exam.. 2 paper plak tuuu... sobs

Chegu Zubir said... Balas Komen

@maya anis ur the first..tahniah...hehehe..yang lain cepat la join

When she started to speak said... Balas Komen

http://qhalisqaisaraqhalilqhalifateema.blogspot.com/2011/09/saya-blogger-awesome-anda.html

saya join neh :)

Yumida said... Balas Komen

follow n join!

http://umikasum.blogspot.com/2011/09/saya-blogger-awesome-anda.html

Lady Diana @ Lat'z said... Balas Komen

join..hehe

http://er-lz.blogspot.com/2011/09/saya-blogger-awesomeanda.html

Oshin said... Balas Komen

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/09/saya-blogger-awesomeanda.html

oshin said... Balas Komen

http://awesomebelog.blogspot.com/2011/09/saya-blogger-awesomeanda.html

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said... Balas Komen

Cigu-cigu...mmmm....lupa lah

join

http://cayob.blogspot.com/2011/09/saya-blogger-awesomeanda.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir