SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , » Meja laptop buat blogger yang suka online sambil tidur

Meja laptop buat blogger yang suka online sambil tidur


Keselesaan dan ergonomik adalah amat penting apabila bekerja dengan laptop. Sebaik-baiknya, ia harus di atas meja atau meja, tetapi binaan WorkEZ Profesional laras dibuat bagi orang-orang yang menggunakan komputer riba di atas katil, sofa, kerusi, lantai, atau meja kecil. 
Binaan aluminium boleh menahan beban 13 paun. Rahsia kejayaan Profesional WorkEZ ialah sendi boleh laras, yang dibuat untuk mengunci tempat setiap 15 darjah. Apa yang diperlukan pengguna untuk menolak butang dan mengunci sudut yang betul, yang memastikan kedua-dua kaki kiri dan kanan sentiasa berada di sudut yang sama. Arahan yang menunjukkan dengan tepat apa Sendi sudut A, B, dan C perlu untuk membuat pendirian untuk keadaan ia berdiri, katil, sofa, walaupun tingkat.
Jadi masa depan anda bekerja dengan laptop anda, dan anda mendapati diri anda meletakkan anda di kedudukan yang janggal, menyelamatkan diri daripada sakit belakang dan menggunakan Profesional WorkEZ.Walaupun kerangka aluminium, Profesional WorkEZ cahaya yang cukup untuk menampung berat sehingga 3.3 paun. memang awesome

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir