SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Home » , , , » Sampaikan Ucapan Raya Anda Dalam "Sampaikan Dedikasi Raya 2011"

Sampaikan Ucapan Raya Anda Dalam "Sampaikan Dedikasi Raya 2011"

Assalam...pejam celik pejam celik kita dah sampai 22 Ramadhan...jap je kan...konpem ramai dah ready dengan baju raya..dan bagi yang berada di perantauan cam chegu zubir konpemla tak sabar-sabar nak balik beraya...


ok..kita terus kepada point yang nyata lagi benar....ok...chegu zubir nak buat satu segmen sampaikan dedikasi raya dimana semua blogger boleh join tanpa berasa segan dan silu...segmen dibuat sebagai memudahkan anda aka blogger-blogger sekalin sampaikan ucapan raya kepada blogger-blogger lain....setiap peserta yang join InsyaALLAH c.z akan promote kan..maybe dua atau tiga ucapan dalam satu entry....
nak sampaikan ucapan ???


1) mudah je  tajuk entry : "Sampaikan Dedikasi Raya 2011"

2) letak header c.z dan link ke entry ni untuk mudahkan orang lain join sama...
Chegu Zubir
3) letak la gambar atau apa2 je yang korang rasa nak letak...dan ucapan yang nak diucapkan dan kepada sape ucapan itu ditujukan..kalau nak letak nama pengirim pun xpe tak de masalah.
4) done...letak url link anda pada komen entry ni....
  Pemandu perempuan lebih baik daripada lelaki. Betul ke tidak?




jom ramai-ramai meriahkan sampaikan dedikasi raya 2011....terbaik...
tarikh tutup : 26 Ogos 2011 jam 1159...sebab esoknya 27 Ogos 2011 c.z dah blik kampung....

1 baca dan rajin ulas :

msredcheesecake said... Balas Komen

msred nak ucapkan selamah hari raya maaf zahir batin buat mr zuber

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir