SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , » Simptom-Simptom Anda Dijangkiti Penyakit " Ketagih Blog" ( Part2 )

Simptom-Simptom Anda Dijangkiti Penyakit " Ketagih Blog" ( Part2 )

Sambungan daripada part 1
dah baca part 1???meh ada lagi simptom2 die....heheheh...sambungannya ialah


    https://lh5.googleusercontent.com/-JaeMEsdl37g/TX5lnTnZW-I/AAAAAAAAAM8/D_K626svzXQ/s320/Blog+Addict.jpg
  • Korang selalu memberi alasan yang tak munasabah bila kwn2 ajak lepak, main game dah sebagainya.
  • Tetiba je korang rasa bersalah bila tak terlibat dalam aktiviti blogging.
  • Bangun pagi (tak mandi) je terus login blog sebab nak tengok status blog.
  • Bila ditanya alamat atau mengisi apa2 borang korang lebih suka guna alamat blog.
  • Wallpaper computer korang ada kaitan dgn blog.
  • Kalau korang mengorat pompuan korang tanya ada blog ke tidak dan jika ada korang minta alamatnya berbanding minta no phone pompuan tu.
  • Merasa menyesal atau sedih bila tak jadi orang yang first komen kat blog yang korang minat.
  • Selalu check email dalam selang masa 10 minit sebab nak tengok siapa yang komen.
  • Korang lebih suka jika kwn2 hantar meseg dekat widget chat di blog korang berbanding phone atau ym.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir