SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , , , » Kek Perkahwinan Bertatah Berlian : $1.3 Juta

Kek Perkahwinan Bertatah Berlian : $1.3 Juta

setiap perkahwinan mesti nak ada kek kan???yelah dah menjadi satu kebiasaan...tapi pernah tak korang jumpa kek perkahwinan yang dia letak berlian..
bukan satu mahupun dua..tapi banyak tu..harga dia pun mestilah banyak juga kan....mean mahal la..sape lah yang dapat beli...nak hantar ke taun dia pun kena guna kereta perisai..hebat kan..yelah benda mahal kan...berjuta2 tu..

"Kek itu sangat melampaui batas yang ia perlu dihantar dalam kenderaan perisai bersama dengan pengawal keselamatan ke pusat membeli-belah dimana ia akan dipamerkan.
Kek berlian itu dicipta oleh sebuah kedai bakeri Dallas yang dipanggil Dallas Cakes, mereka bekerjasama dengan Dallas Gold (Emas Dallas) dan Silver Exchange (Pertukaran Perak) jadi anda boleh bayangkan apa yang digunakan untuk menghiasi kek itu.
Intan berlian dan batu nilam menghiasi kek itu. Ia diliputi dengan serbuk aising ‘luster’ perak bersama dengan 1,200 karat berlian. Kek itu boleh dihidangkan kepada 320 tetamu yang bererti harga sepotong kek ialah $4,000."
Inilah Rupa Kek tu....
Kek Perkahwinan Bertatah Berlian Berharga $1.3 Juta
kadang-kadang cam membazir pun ade jugak...yelah..daripada membazir buat benda-benda alah camtuh..baik gunakan duit tu untuk tolong orang...buat amal...kan senang..hehehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir