SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Home » , » Aktiviti Blogger : Promote Blog Saya dalam Satu Entry..Boleh Kan????

Aktiviti Blogger : Promote Blog Saya dalam Satu Entry..Boleh Kan????

ha..kali ni...kita nak ber"aktiviti" la sikit...nak bagi blog ni berpeluh baru lah sihat kan...
kali ni c.z nak tolong promote kan blog kawan2 yang selalu dan tak selalu singgah..meh la join..
c.z akan kumpul link  promote kan...dalam entry khas c.z

apa perlu buat sekarang....ialah :

1) tajuk entry :  Promote Blog Saya dalam Satu Entry..Boleh Kan????
2) letak header c.z yang biru menawan tuh ( perasan la c.z nih)-header tuh link ke netry nih yer
 http://4.bp.blogspot.com/-v5uWjXJU2OM/TcLfiMOLdSI/AAAAAAAAAPk/L1ZLeVdhZvo/s1600/cz.jpg
3) dah letak header tu..sekarang next step...letak ayat ni " promote blog saya yer c.z " atau seangkatan dengannya...
4) dah setel ajak la reramai kawan join...
5) letak url entry korang pada komen entry ni....
aktiviti akan tamat jam 1159 malam nanti..tq2...

19 baca dan rajin ulas :

FarhaNezam said... Balas Komen

join..

http://siryezsir.blogspot.com/2011/07/promote-blog-saya-dalam-satu-entryboleh.html

hira said... Balas Komen

saya boleh join ke? huhu

Cik Purple Pinkypuff said... Balas Komen

cp join! :)

http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/07/promote-blog-saya-yer-cz.html

gadis melayu said... Balas Komen

salam.. atia nak cz promote blog atia..^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/07/promote-blog-saya-dalam-satu-entryboleh.html

hira said... Balas Komen

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/promote-blog-saya-dalam-satu-entryboleh.html

ninie_azriena said... Balas Komen

ninie join :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/promote-blog-saya-dalam-satu-entryboleh.html

myr amyra said... Balas Komen

myra join.... :)

http://myramyra89.blogspot.com/2011/07/promote-blog-saya-dalam-satu-entryboleh.html

n a g a_g e m o k said... Balas Komen

saye join..

http://semangat10naga.blogspot.com/2011/07/promote-blog-saya-dalam-satu-entryboleh.html

eiyna zhafirah said... Balas Komen

join ! :)

http://swetiepinky69.blogspot.com/2011/07/promote-blog-saya-dalam-satu-entry.html

yaya said... Balas Komen

assalamualaikum..

cikgu, yaya p0m nk j0in beraktiviti jgak..

http://melaskarpelangi.blogspot.com/2011/07/pr0m0te-bl0g-saya-dalam-satu-entryboleh.html

osHin said... Balas Komen

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/07/promote-blog-saya-dalam-satu-entryboleh.html

mary ann ;) said... Balas Komen

joinnn ;)


http://mynameismryna.blogspot.com/2011/07/promote-blog-saya-dalam-satu-entryboleh.html

Yayan said... Balas Komen

join join join ..

jemput singgah dan follow sini ;

http://izyannadira.blogspot.com/2011/07/promote-blog-saya-dalam-satu-entryboleh.html

äþèéž™ said... Balas Komen

nak joint. nak joint. hehehe
nanti tolong promote blog saya ye
http://duniaapeez.blogspot.com/

AyuInsYiraH said... Balas Komen

assalam...cikgu ayu nak mintak cikgu zubir promote blog...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/07/promote-blog-saya-dalam-satu-entryboleh.html

syuha zulkifli said... Balas Komen

senyum nampak gigi sini ^^
http://athibe.blogspot.com/2011/07/promote-blog-saya-dalam-satu-entry.html

MissCt a.k.a MuqDeq said... Balas Komen

dtg cni.. f0ll0w CZ pastu tr0s j0in aktiviti cht ni.. :)
http://namasayasiti-missct.blogspot.com/2011/07/promote-blog-saya-dalam-satu-entryboleh.html

~~ Mula Sa Puso ~~ said... Balas Komen

nk folow bleh...

http://awekdesa.blogspot.com/2011/07/promote-blog-saya-dalam-satu-entryboleh.html

bieY iSmaiL said... Balas Komen

saya join

http://intrusacorner.blogspot.com/2012/04/promote-blog-saya-dalam-satu-entryboleh.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir