SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , » Aktiviti Blogger Bertuah : Terjah Kumpulan 1

Aktiviti Blogger Bertuah : Terjah Kumpulan 1

macam mana???dah tengok senarai blogger bertuah????tak jumpa????senang je kalau nak cari taip Ctrl+F dan taip url blog anda...kalau anda join konpem ada..hehehehe

seperti yang c.z bagitau...aktiviti tak habis setakat tadi jer...

sekarang c.z nak anda terjah dan ucap salam ke atau sama dengannya  dan kalau lagi BAGUS follow...
kita akan pergi kumpulan by kumpulan....
Kumpulan 1 ialah:
  1. http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/20-blogger-diperlukan-segera.html 
  2. http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/07/20-blogger-diperlukan-segera.html
  3. http://luckymyza.blogspot.com/2011/07/20-blogger-diperlukan-segera.html      
  4. http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/07/20-blogger-diperlukan-segera.html
  5. http://ikapukpuk.blogspot.com/2011/07/20-blogger-diperlukan-segera.html
  6. http://kheeyutohid.blogspot.com/2011/07/20-blogger-diperlukan-segera.html 
  7. http://official-isha.blogspot.com/2011/07/20-blogger-diperlukan-segera.html
  8. http://adrianaizat.blogspot.com/2011/07/20-blogger-diperlukan-segera.html
ok....apa perlu buat ialah:
 1)tajuk entry : Terjah Kumpulan 1
2)lepastu letakkan header c.z yang biru tuh...

http://4.bp.blogspot.com/-v5uWjXJU2OM/TcLfiMOLdSI/AAAAAAAAAPk/L1ZLeVdhZvo/s1600/cz.jpg
3) letakkan senarai kumpulan 1 diatas...
4) tulis ayat ni : Saya dah terjah kumpulan 1
5) siap...letak url entry anda pada ruangan komen ni...

c.z akan tunggu url entry anda yang dah terjah kumpulan 1 sehinga jam 12...cepat2


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir