SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Home » , , , » Aktiviti Blog : Sudilah Kiranya Jadi follower Saya boleh???

Aktiviti Blog : Sudilah Kiranya Jadi follower Saya boleh???

Lama dah kita tak beraktiviti.so hari ni ingat nak la cuba buat mini aktiviti...mudah je..kali ni kita nak ajak orang jadi follower kita..tapi ayat mestilah kena power kan...hehehe
senang jer...apa perlu buat???
1) letak tajuk entry : Aktiviti Blog : Sudilah Kiranya Jadi follower Saya Boleh???
2) Letak header c.z yang warna biru tuh....( copy jer : ctrl +c  dan Ctrl +v)
jangan lupa link kan ke entry ni yer....
http://4.bp.blogspot.com/-v5uWjXJU2OM/TcLfiMOLdSI/AAAAAAAAAPk/L1ZLeVdhZvo/s1600/cz.jpg 
3) letak ayat ni : Sudilah kiranya anda menjadi follower saya...
4) jangan lupa like my fan page di Fb : Chegu Zubir
5) siap ..simple dan senang kan
6) dah siap 1-4 letak link URL ENTRY anda pada komen entry ni...bukan url blog yer..


Semua yang join c.z akan listkan dari masa ke semasa dan INSYAALLAH akan dipromote di Group-Group Blogger Fb...Watch Out...jangan lupa like my fan page di Fb : Chegu Zubir

Telefon Pintar pihan korang???
LG???Nokia Atau Blackberry
ads

Aktiviti ni c.z akan buka sampai jam 1159 malam ni..sudilah kiranya korang men"join"kan diri hendaknya..dan jangan lupa ajak la kawan-kawan sama yer....hehehhe

7 baca dan rajin ulas :

Santri T.P.I.N.I said... Balas Komen

salam kunjungan chegu...best dapat join segmen ni.

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/07/aktiviti-blog-sudilah-kiranya-jadi.html

Ana said... Balas Komen

1st time join!



http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/07/aktiviti-blog-sudilah-kiranya-jadi.html

BloomSyaz said... Balas Komen

la la la la .

http://bloomsyazituaq.blogspot.com/2011/07/sudilah-kiranya-jadi-follower-saya.html

-tAlkativE- said... Balas Komen

salam..sy join yea..:)

http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/07/aktiviti-blog-sudilah-kiranya-jadi.html

gadis melayu said... Balas Komen

salam.. nak join..^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/07/sudilah-kiranya-jadi-follower-saya.html

nur said... Balas Komen

SALAM CHE GU..
LAM TAK SAMPAI SINI..
ALANG ALANG TIBA..
JOIN TERUS:

http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/07/aktiviti-blog-sudilah-kiranya-jadi.html

shy princessha said... Balas Komen

as salam...
saya join jugak...

http://shyprincessha.blogspot.com/2011/07/sudilah-kiranya-jadi-follower-saya.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir