SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , » Aktiviti Blog : Kau Cakap Ape ni???

Aktiviti Blog : Kau Cakap Ape ni???

ha..selalunya kita beraktiviti awal pagi tak pun petang...ni dah nak masuk malam dah ni..apa kes...maaflah hari ni c.z seharian menguruskan kenduri di rumah pensyarah..maaf yer..kengkawan semua...jom la korang semua join..aktiviti yang mudah ni....simple sangat...
nak uji kreativiti anda..semua yang join c.z akan list dalam entry " la itu ke ko cakap rupanya"


1) letak entry : Aktiviti blog : Kau cakap ape ni???
2) letak header c.z ...copy dan paste dalam entry korang je..dan jangan lupa link boleh ajak orang lain join sama.
http://4.bp.blogspot.com/-v5uWjXJU2OM/TcLfiMOLdSI/AAAAAAAAAPk/L1ZLeVdhZvo/s1600/cz.jpg
3) letak gambar ni dan tulis dialog yang korang rasa nak tulis..tak kisah

mamat india : 
budak atas burung unta :
mamat pakai cap :

4) dah siap letak dialog diorang...letak url entry korang dekat komen entry ni yer...
kalau rajin LIKE la fb c.z dekat sebelah tu...hehhehe....
ajak la kawan ramai2 join..hehehe....

Aktiviti ni akan tamat jam 12 nanti..cepat2...

ADS:
Jom Minum Hundred Plus dan dapat ganjaran
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir