SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , » Aktiviti Blog " 20 Blogger Pilihan"

Aktiviti Blog " 20 Blogger Pilihan"

Assalam Semua...
petang-petang macam ni..sambil lepak2 kemas bilik dan buat2 apa yang patut..
terlintas di fikiran c.z untuk buat satu aktiviti blog...
nak tau aktiviti ape???teruskan membaca yer...
aktivitinya amat mudah sekali...cam minum air..tak perlu mengunyah....tapi memberi tenaga
jom la join

Syarat2 yang simple lagi "mimple"( ada ker?)
1) copy ayat ni sebagai tajuk entry - " Aktiviti Blog " 2o Blogger Pilihan"
2) letakkan header c.z 
http://4.bp.blogspot.com/-v5uWjXJU2OM/TcLfiMOLdSI/AAAAAAAAAPk/L1ZLeVdhZvo/s1600/cz.jpg
jangan lupa link kan ke entry ni..header yer...nak mudah kan orang lain pun join
3) letak ayat ni @ seangkatan dengannya  : " Saya Ingin Jadi Salah Seorang "20 Blogger Pilihan ".
4) kalau rerajin...ajak la kawan2 join..
5) paste kan url anda yer..pada komen entry ni
6) aktiviti ni memerlukan kelajuan/kepantasan anda...cepat2 20 blogger sahaja...huk3
7) segmen tamat jam 9.30 malam.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir