SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Home » » "Segmen Pendapat Blogger-Blogwalking atau Isi Entry?"

"Segmen Pendapat Blogger-Blogwalking atau Isi Entry?"

Entry Melekat Sampai 1159 malam ni..
Info Baru ???scroll ke bawah

Ha....segmen yang seterusnya....sape nak join???
kali ni c.z nak buat segmen yang lebih kepada pendapat..nak tengok apa pendapat blogger.... 
tentang isu yang dibangkitkan.....
ok...Nak join tak???
Siapa nak join...mudah
1) letak header ( berawan2 tu )dan link ke entry ni
2) Tajuk entry  "Segmen Pendapat Blogger-Blogwalking atau Isi Entry?"( linkkan ke entry ni )
3) bagi pendapat korang tentang isu " Blogwalking atau Isi Entry".mana yang penting untuk tarik pembaca aka follower....tak kisah bagaimana sekalipun..bagitau jer
4) dah siap...ajak la kawan-kawan..kita tengok pendapat blogger-blogger lain..lain orang.lain pendapat..betul tak???
lupa lak..jangan lupa follow c.z...boleh tau apa2 perkembangan terbaru 
5) siap semua tuh...letak komen kat entry ni k

setiap blogger yang join..c.z akan listkan dalam beberapa entry..kalau ramai banyaklah entrynya...jom la memereiahkan...nya

11 baca dan rajin ulas :

^^nu[dd]yra^^ said... Balas Komen

ok macam best jer segmen nih....
sampai biler segmen nih nak dibuat...
kalo smpat boleh aaa join...;p
pagi2 nih x smpat la...sbb sat lagi nak g sekolah dah....

A y e s h a Ramlee said... Balas Komen

nk jadi yang pertama.. jap eak..

kodokencem said... Balas Komen

nak join gak lah

A y e s h a Ramlee said... Balas Komen

http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/05/segmen-pendapat-blogger-blogwalking.html

kodokencem said... Balas Komen

salam CZ......JOIN http://kodokencem.blogspot.com/2011/05/segmen-pendapat-blogger-blogwalking.html

Jahidih Saili said... Balas Komen

nk join lepas exam ni..

abiey said... Balas Komen

join http://jokegurl.blogspot.com/2011/05/segmen-pendapat-blogger-blogwalking.html

shanas said... Balas Komen

nak join gak tapi internet lembab...adoi...

.........cP~ said... Balas Komen

Assalamualaikum


Join jugak..Berjela panjang kot..

http://secukuprasasebuahcerita.blogspot.com/2011/05/segmen-pendapat-blogger-blogwalking.html

A y e s h a Ramlee said... Balas Komen

ada ogre anta mesj kat sy kata pendapat sy bukan pendapat, ada yg berani komen lagi tak... datang SINI..( http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/05/segmen-pendapat-blogger-blogwalking.html ) nk tgk brapa ramai kata pdpat atau bukan... ngh panas ht ni, hehehe... taklah... saje nak tahu..

FarhaNezam said... Balas Komen

http://siryezsir.blogspot.com/2011/05/segmen-pendapat-blogger-blogwalking.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir