SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , » Segmen " Chegu Zubir Promote Blog Anda"

Segmen " Chegu Zubir Promote Blog Anda"

Entry ini akan Melekat sehingga 20/05/2011 Jumaat jam 1159 Malam...

Assalam semua...segmen kembali..kali ni...c.z nak promote blog korang...kepada siapa-siapa yang sudi join....dipersilakan...mudah je syarat die
1) buat satu entry : Tajuk : Segmen " Chegu Zubir Promote Blog Anda"
2) letak header c.z ni
http://4.bp.blogspot.com/-v5uWjXJU2OM/TcLfiMOLdSI/AAAAAAAAAPk/L1ZLeVdhZvo/s1600/cz.jpg
3) ok...lepas tuh bagi url korang yang mampu menarik pembaca...satu je yer...
4) tag la kawan-kawan ( tak nak buat pun tak pe)
5) letak url entry pada komen entry ni yer
6) setiap yang join...c.z akn letak header blog korang dan juga promote blog korang...nak tak???
7) segmen akan berakhir 20/05/2011 jam 1159 malam...cepat-cepat join 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir