SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Cerita Artis

Home » , » #25 Petua Tahan Lama...Bacaan Dewasa...

#25 Petua Tahan Lama...Bacaan Dewasa...

Semenjak 2 menjak nie entry makin panas nie...Jangan marah yer.. Tajuk jer gempak tapi entry masih suci.
Meh Layan sikit petua nak lama nie..



Gambar sekadar hiasan tiada kena mengena dengan entry ni
(Amboi korang...tengok gambo pisang jer suker)

Meh baca petua nak tahan lama.....

KELAPA PARUTUntuk lebih tahan lama… selama 2 tahun. Belah kelapa dan ambik sebelah sahaja. Gunakan pada 31 December 2010. Dan sebelah lagi pada 1 Januari 2011. Wah?… tahan sampai 2 tahun kan?… Amazing GresteQuer! Jangan lupa hujung tahun nie cuba tau…

NASI/LAUK
Biar tahan lebih lama… jangan gunakan jari pasal jari korang ada bakteria. Sebab tu lauk cepat basi. Ceduk la pakai sudu ke, sudip ke.

PAKAIAN TAHAN LAMA
Jangan rendam dalam serbuk pencuci lama sangat elak guna washing mach… Jangan jemur bawah mentari terik elak guna bleach… Jangan [ baca lagi petua tahan lama disini ]


amacam aik..semua buka mata luas nampak...double meaning ek..aip..tak cukup umur lagi...hahaa
entry ni datangnya daripada blogger [ ni
 apa2 hal jom kita geledah dan selongkar blog die..hehehhee
http://4.bp.blogspot.com/-HTaXbb1q90w/TdYElqpy5TI/AAAAAAAAAtA/BCU8gMGJj3Q/s320/header+1+copy+copy.png
klik pada header untuk terjah dan kenal dengan blogger ni
 

6 baca dan rajin ulas :

norinaomar said... Balas Komen

Bro,U know salah satu punca saya malas nak baca entry awak ialah awak selalu guna kaedah macam ni,bila nampak awak update entry je terus mindset itu bukan entry awak sebaliknya awak nak promote blog,saya dah terkena sekali sehinggakan saya macam dah hilang percaya dengan setiap entry awak.Even though itu ialah your own entry.Sorry to say jika ayat saya ni tak menyenangkan hati awak.

aque said... Balas Komen

hahhahaha... aiyo... huhuu

Chempaka Sari said... Balas Komen

la ini kan blog segment memang la macam ni..

Chempaka Sari said... Balas Komen

la ini kan blog segment memang la macam ni..

Chempaka Sari said... Balas Komen

oh sikit lagi nak 55 555... harap dapat lah..

Adiermi O'mida said... Balas Komen

hahaha...bt gua suspen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir