SweetMuslimah.com

Mereka Yang Sudi Membaca

Home » , , , , » Segmen : Mari Promote Blog

Segmen : Mari Promote Blog

Assalamualaikum semua..hari ni c.z nak wat satu segmen...tajuk die "Mari Promote Blog".siapa mahu join???
entry ni akan melekat sampai isnin ni 01052011 jam 1159 pm
hadiah dier??eh nak hadiah kew...c.z akan promote blog korang yer..itu hadiahnyer
ok...nk join????
header c.z

1) buat entry tajuk : Chegu Zubir Promote Blog Saya dan linkkan ke entry nih
2) letak header c.z tuh yer ( stil link ke entry nih)..jangan lupa jadi folower c.z tau
copy kode nih : http://3.bp.blogspot.com/-r2qKvD5ITsE/TXh44kdakxI/AAAAAAAAAI0/QUwxz7ZeUhw/s1600/cz.jpg


3)bagi tau kenapa nak c.z promote blog korang dan lepas tuh pilih satu entry korang yang rasa best tau...bagi link...boleh terjah dan promote
4) dah siap semua...ajak la kengkawan..bagi meriah
5) dah siap semua..letak url entry korang kat ruangan komen nih yer


senang kan..ape lagi jomla join...c.z tengah bosan nih...
cuma c.z nak gtau blog c.z nih bukan cam blog ben ashaari..trafik pun lemah2 je....hehehhe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Baca...Terhangat Di Blog Chegu Zubir